Op zoek naar de beste occasions? Dan moet u zeker bij de professional in de regio Venlo zijn

De beste occasions vindt u bij een professioneel autobedrijf in de buurt van Venlo. Wat u kunt verwachten? Zij helpen u met het importeren van auto’s uit het buitenland. Neem als voorbeeld Duitsland. In dat geval heeft u maar liefst keuze uit ca. 100.000 betaalbare en luxe importauto’s. Deze auto’s zijn maximaal 5 jaar oud en hebben maximaal 80.000 kilometers op de teller staan. De prijzen die vermeld staan, zijn rijklaarprijzen inclusief BPM, leges, transport, stalling, NL-kenteken en altijd inclusief zes maanden garantie. Dit garagebedrijf heeft een nauwe samenwerking met uitsluitend officiële merkdealers. Zo bent u altijd zeker van de beloofde kwaliteit. Daarnaast bent u bij dit garagebedrijf aan het juiste adres voor zowel particuliere als zakelijke importservice.

Onderhoud aan occasions in de garage in de omgeving van Venlo

Eens per jaar is het tijd voor de apk van uw auto. Daarvoor gaat u toch ook naar de specialist? Bij Auto Lenders kunt u naast de apk ook terecht voor, airco service, schadeherstel, ruitreparatie en carprof mobiliteitspas. In de grote en moderne werkplaats wordt uitsluitend met A-merk onderdelen gewerkt zodat u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit. Zo heeft u maar liefst 24 maanden garantie op arbeidsloon en onderdelen wat erg uniek is in de automobielbranche. Naast de standaard service op occasions bij het garagebedrijf nabij Venlo biedt het bedrijf drie aanvullende garantie- en servicepakketten. U heeft keuze uit een pakket met of zonder grote of kleine onderhoudsbeurt en 6 of 3 maanden BOVAG-garantie.

Bekijk het ruime aanbod aan occasions in de showroom nabij Venlo

Occasions bij Auto Lenders in de omgeving van Venlo, staat gelijk aan een maximale kwaliteit. Heeft u nog een auto nodig? Dan doet u er goed aan om naar deze specialist te gaan. Bij Auto Lenders vindt u de automerken waar u naar op zoek bent. Online kunt u het aanbod al bekijken zodat u al een goed beeld heeft voordat u naar de showroom komt. Heeft u een geschikte occasion gevonden? Vraag een gratis proefrit aan en kom erachter of de auto naar wens rijdt. Tevens kunt in de grote showroom te Venray alle occasions goed bekijken. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie ontvangt u alle nodige informatie over de desbetreffende auto zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Welke auto is uw favoriet van alle occasions in de buurt van Venlo?