Laat uw woning ontruimen door een betrouwbaar bedrijf

Als u een extern bedrijf inschakelt om u te helpen bij het ontruimen van uw woning moet u van tevoren over een aantal zaken nadenken. Zijn er spullen die u liever wilt houden vanwege bijvoorbeeld emotionele waarde? Of wilt u enkele van de meubelstukken graag houden? Dan is het belangrijk om deze eerst uit de woning te halen voordat de professionals van Woningontruiming Regionaal langskomen. Mochten zij alsnog iets tegenkomen van eventuele emotionele waarde, dan laten ze u dat altijd weten. Ook als de specialisten iets van financiële waarde tegenkomen, bijvoorbeeld een waardevol schilderij, brengen ze u hiervan op de hoogte. Indien u dat wenst, worden deze spullen naar de veiling gebracht. De volledige opbrengst van de veiling is altijd voor u. Dat is de betrouwbaarheid en transparantie die u kunt verwachten van de specialist.

De specialist helpt u uw woning te ontruimen door heel Nederland

Woningontruiming Regionaal is een specialist die mensen door heel Nederland helpt. Dit doen zij met de grootste zorg en transparantie. De service die zij bieden is opgedeeld in een aantal regiokantoren. Elk van deze kantoren is sterk in eigen regio en werkt volgens dezelfde formule. Op deze manier ontvangt u service van een lokaal bedrijf, op basis van een landelijke formule. Of u nu een woning in Groningen, Middelburg of elders in Nederland wenst te laten ontruimen, de professionals van Woningontruiming Regionaal zijn u altijd van dienst. Keer op keer kunt u rekenen op betrouwbare dienstverlening en volledige ontzorging bij Woningontruiming Regionaal. Waar in Nederland wilt u een woning laten ontruimen? Vind uw dichtstbijzijnde regiokantoor en vraag eenvoudig een offerte aan.

Laat een woning ontruimen en meteen de verhuizing verzorgen

Is het niet langer mogelijk dat uw ouders of grootouders in hun eigen huis wonen? Woningontruiming Regionaal helpt u met het verhuizen, maar ook met het leeghalen van het huis. Dit bedrijf levert namelijk een speciale service voor senioren die gaan verhuizen van een huis naar een kleiner appartement of een verpleeghuis. Wilt u meubilair uit de oude woning meenemen? De specialist zorgt dat uw meubels efficiënt en veilig op de gewenste plaats staan. Dit doen ze met professionele hulpmiddelen zoals een eigen verhuiswagen, verhuisdekens en een verhuislift. Ook met de kleinere spullen helpen ze u graag. Hiervoor ontvangt u stevige kunststof bakken die de spullen goed beschermen. U kunt deze bakken zelf inpakken, maar ook daarmee helpt de specialist u graag. En blijft er nog inboedel in de woning achter die u niet meer wilt hebben? Laat dan de woning ontruimen. De professionals van Woningontruiming Regionaal zorgen er meteen voor dat de spullen een nieuwe bestemming krijgen en leveren uw woning bezemschoon op.