Linkstrategy
Image default
Hosting

SEO check, hoe begin je en waar moet je op letten?

Een website bouwen is tegenwoordig niet meer moeilijk. Vroeger had je nog programmeerkennis nodig van diverse talen, waaronder HTML, CSS en PHP. Tegenwoordig zijn er diverse OpenSource pakketten waarmee je gemakkelijk en snel een website op kunt zetten. Het bouwen van de website is minder interressant geworden, toch is de inrichting van de website steeds belangrijker geworden. Mensen willen snel en zoveel mogelijk gevonden worden via de zoekmachines. Hoe meer bezoekers, hoe meer leads, hoe meer omzet, hoe meer winst. 

Waar let men tegenwoordig vooral op bij een website? 
Een website moet goed in elkaar zitten. Een lelijke website met een perfecte structuur kan succesvoller zijn dan een mooie website met een structuur die niet goed in elkaar zit en waar geen SEO is toegepast. Het is daarom belangrijk dat u een combinatie creert tussen structuur en design.

We beginnen met de SEO check:
De navigatie van uw website is belangrijk, met een duidelijke navigatie vergroot u de kans dat het bouncepercentage verlaagd wordt en dat het aantal pageviews omhoog gaat. Meer mensen zullen meer pagina’s bekijken. Ook is een volledige navigatie belangrijk voor het inner-linken van uw pagina’s zodat de zoekmachine ook snel in de gaten krijgt welke pagina’s u allemaal heeft en deze zo snel mogelijk indexeerd in de zoekmachine.

Ander SEO tips voor het goed gevonden worden:
* Zorg dat iedere pagina uniek is (Meta’s en titels).
* Zorg voor keyword density, gebruik een aantal keer de keywords.
* Zorg dat je goed gebruik maakt van de H1 tag en H2 tags.
* Zorg voor een inner-linking structuur.

Wilt u 200 SEO tips? Bekijk dan de links in dit artikel!

Voor meer info : volg de link