Linkstrategy
Image default
Internetmarketing

Marketing duitsland

Het marketing werkt in Duitsland heel anders en ze opereren op een hele andere niveau, dat moet ook wel in zo een groot land, waar de concurrentie heel groot is. SEO Duitsland

Zelf een Duitse website opzetten

Wil je zelf een Duitse website opzetten en aan de marketing Duitsland doen, dan moet je op een heel andere niveau gaan werken. In Nederland is het al moeilijk genoeg, om goed te scoren en hier is de concurrentie niks vergeleken met Duitsland. Als je in Nederland moeite hebt met linkbuilding en goed scoren, dan gaat het het in Duitsland vast ook niks worden. In wonen 16 miljoen mensen en Duitsland 80 miljoen, je ziet aan deze cijfers al het verschil. Zelfs voor de makkelijkste zoekwoorden, zal je heel hard moeten werken om goed te scoren.

Als je het taal kent denk je misschien dat het een makkie word, maar niks is minder waar, want met de linkbuilding strategie dat je nu gebruikt zal je weinig hebben, wanneer je op de Duitse Google wil gaan scoren. Je kan wel de kennis van het Duitse taal gebruiken, om meer te leren over de Duitse Google. Het zal zijn net zoals,  toen je in Nederland begon met internetmarketing en nog alles moest leren. Zo zal je in Duitsland, ook op 0 moeten starten.

Duitse webshop opzetten

Als je een Duitse website met succes hebt opgezet en hebt laten scoren, kan je proberen een Duitse webshop op te zetten, want dit is het volgende niveau. Als je het marketing Duitsland onder de knie wil krijgen, zal je toch beide vaardigheden moeten beheersen. Het laten scoren van een webshop Duitsland is veel moeilijker, mijn advies is om veel sociale media te gebruiken.  Met sociale media zal je snel aandacht trekken en je kan ondertussen, hard door blijven werken aan de linkbuilding van de webshop.

Voor meer info : volg de link

Gerelateerde artikelen

Youtube kanaal voor interieurfotografie

Internet marketing specialist

Online marketing, uitbesteden?