Linkstrategy
Image default
Internetmarketing

Voorkom schade met een gps tracker.

Uw spullen zijn gestolen en een aangifte brengt ze niet terug? Een verzekering is erg duur en tevens heeft uw auto meer waarde dan de dagwaarde en deze wilt u volledig terug hebben bij diefstal. Een crimineel moet sowieso met zijn poten van iemand spullen afblijven, maar dit vaak gebeurd vaak niet. In Nederland werden er in 2011 tweeduizend scooters, drieduizend fietsers en tienduizenden auto’s gestolen. De verzekering betaald maar een schijntje uit, waardoor de al onfortuinlijke bezitters  van de auto ook een forse schadepost moet slikken.

Hoe gebruikt men een gpstracker?
Een track and trace systeem kan  de locatie binnen seconden traceren met een smsje. Er is enorm veel animo voor deze gps trackers, niet alleen om kostbare goederen op te sporen, maar ook om tal van andere zaken te traceren. Zo kunnen zorgzame ouders deze apparaatjes gebruiken om hun kroost te achtervolgen als ze buitenspelen of op schoolreisje zijn. Wetenschappers maken ook gebruik van deze volgsystemen, om  bijvoorbeeld de bewegingen van diersorten in kaart te brengen. De toepassingen zijn ongekend groot.

Met een gpstracker kunt u voorkomen dat uw spullen gepikt worden, maar traceren werkt voor meer doeleinden. U kunt met deze locatie uw goederen terughalen of de veiligheidsdiensten inschakelen. Er zijn veel verhalen bekend waarbij een gps tracker bijdraagt aan een oplossing van dit vraagstuk. Als u de schadepost probeert te verminderen doet u er verstandig aan om de dure goederen een gps tracker te beschermen.

Voor meer info : volg de link