Linkstrategy
Image default
Linkbuilding

Fotograaf Zwolle Raalte

Fotograaf Zwolle moving up in the ranks !

 

 

 

Als kleine ondernemer zonder etalage en enorme reclamebudgetten moet je je uiterste best doen om je website zo hoog mogelijk te laten scoren, in voornamelijk Google. De website van Fotostudio Vincent Hartman Fotografie begint zich zolangzamerhand een stabiele positie te verwerven op algemene fotografie gerelateerde zoekwoorden.

 

 

 

De website is gelanceerd in 2009 en de zelfstandig fotograaf met eigen fotostudio tussen Zwolle en Raalte heeft toen gekozen voor een template systeem uit Engeland waar hij vandaan kwam voordat hij zich in Heino vestigde. Verder had hij geen enkel benul van website structuur, url’s, content en zoekwoorden. Een foto zegt toch meer dan 1000 woorden? Online gelden dus andere regels! Zolangzamerhand kwam hij erachter dat net zoals bij de magazines waar hij de foto’s voor maakt, vormgeving en tekst uitermate belangrijk is voor de aandacht van de bezoeker/lezer van de site en des te groter de kans dat deze bezoeker verder de site in gaat en wellicht ooit klant kan worden.

 

 

 

Content

 

 

 

Natuurlijk wil een bezoeker van een fotografie site vooral de foto’s zien waarin hij of zij als potentiele opdrachtgever naar op zoek is. De potentiele klant wil aan het portfolio kunnen opmaken of de betreffende fotograaf in staat is de beelden te leveren die hij of zij voor ogen heeft. Dat is echter fase twee, want blijkbaar heeft die bezoeker de site al gevonden, en niet uit een foto genaamd 20140103VHF5784 bijvoorbeeld… Hiervoor zijn de begeleidende tekst en de verweven zoekwoorden van levensbelang. Ook is het belangrijk om met enige regelmaat artikelen met foto’s en nieuwsfeiten op de site te publiceren. De Fotograaf van Fotostudio Vincent Hartman Fotografie gevestigd in Heino is zich hier goed van bewust geworden daar niemand buiten Heino het verzint om een fotograaf in Heino te zoeken. Zoekwoorden als ‘fotograaf Zwolle’ of fotograaf Raalte’ zijn vele malen belangrijker.

 

 

 

Backlinks

 

 

 

De fotograaf besteed veel tijd aan het plaatsen van links naar zijn site Fotograaf Raalte.   Hij doet dit door onder andere actief te zijn op social media en de aandacht van zijn volgers te behouden met verschillende Fotografie gerelateerde artikelen, persoonlijke ervaringen en links naar zijn site. Ook het schrijven van artikelen op een site zoals deze speelt een belangrijke rol.

 

 

 

Linkruil

 

 

 

De website van Vincent Hartman Fotografie heeft inmiddels pagerank 3. Linkruil is mogelijk met alle fotografie rerelateerde sites met eenzelfde of hogere pagerank. U kunt dit controleren via bijvoorbeeld prchecker.info . Verzoeken kunt u indienen via de contact pagina.

 

 

 

 

Voor meer info : volg de link

Gerelateerde artikelen

Deurbeslag

Uitbesteden of toch niet