Hoe werkt internetmarketing?

Internetmarketing

Internetmarketing is onmisbaar in deze tijden waarin zo’n beetje alles via het internet verloopt. Mensen oriënteren zich doorgaans eerst op het internet voordat ze overgaan tot de aanschaf van een product of dienst. En ook de verkoop via webshops is de afgelopen jaren de lucht ingeschoten. Een investering in internetmarketing betaalt zich dan ook dubbel en dwars terug. Sterker nog, internetmarketing is bijzonder goedkoop. Wat wil een mens nog meer?

Ik ben laatst begonnen aan internetmarketing via www.hetweemsel.nl. Ik ben eigenaar van een kleine schoenenzaak hier in het dorp en heb sinds een aantal maanden ook een eigen website inclusief webshop. Die website kost best een hoop geld, maar het leverde weinig op: ik bleek bijna geen bezoekers te hebben. Een vriend raadde me aan een internetmarketing bedrijf in de arm te nemen. Op die manier zou ik meer bezoekers kunnen trekken en eindelijk eens wat schoenen kunnen verkopen via het internet. Ik ben toen in zee gegaan met een bedrijf hier uit Twente dat Het Weemsel heet. Die hebben me echt uiterst goed geholpen. De schoenenverkoop via het web loopt nu als een trein.

Internetmarketing is een bijzonder effectieve en relatief goedkope manier om aan nieuwe klanten te komen. En meer klanten betekent – uiteraard – een hogere omzet. Begin dus vandaag nog aan een internetmarketing campagne en maak uw website tot een succes! Bij Het Weemsel hebben we alle expertise in huis om u te helpen een succesvolle en effectieve internetmarketing strategie op poten te zetten. Wij staan u bij tijdens alle onderdelen van het proces. Wij zorgen ervoor dat uw website snel wordt opgepikt door Google en andere zoekmachines, analyseren het gedrag van uw klanten en verbeteren uw website dusdanig dat uw conversie aanzienlijk zal stijgen. Kies dus vandaag nog voor Het Weemsel!

Hoe werkt internetmarketing?

De internetmarketing van Het Weemsel richt zich op drie aspecten: het trekken van bezoekers, analyse van uw website, en de verbetering van uw website.

  • Het verhogen van de bezoekersaantallen, hoe doe je dat? Het is belangrijk uw website dusdanig in te richten en uw web teksten zo te schrijven dat Google en andere zoekmachines uw site hoog aanslaan in de zoekresultaten. Uit onderzoek is gebleken dat consumenten een hoge beoordeling van Google verbinden aan kwaliteit.
  • Als u nu geen of weinig bezoekers trekt, analyseren we eerst uw website. Hoe kunnen we die verbeteren om bezoekers te trekken? En zodra u wel veel bezoekers trekt, analyseren we hun gedrag. Hoe komen ze op uw site? Wanneer? En gaan ze ook daadwerkelijk over tot de aanschaf van uw product als ze uw site bezoeken?
  • Na de analyse volgt de verbetering. Wij staan voor een concrete aanpak die gegarandeerd resultaat oplevert.

Ik moet toegeven dat ik nooit zoveel aandacht heb besteed aan die website van me. Ik dacht, je zet zo’n ding gewoon online en dan vinden de mensen het vanzelf wel. Nou, zo werkt het dus niet, dat snap ik nu ook wel. Ik was bijzonder naïef! Internetmarketing is echt onmisbaar. Dankzij de internetmarketing campagne van Het Weemsel heb ik nu een website die goed gevonden wordt door de zoekmachines én dus door mijn potentiële klanten. Direct nadat die jongens mijn site hadden aangepast schoten de bezoekersaantallen al door het plafond! En ze zijn nog enthousiast over mijn schoenen ook! Ik verkoop als een tierelier!

Internetmarketing – hoe pakken wij dat aan? Zoals we hierboven al hebben aangegeven bestaat onze strategie uit drie aspecten:

  • Zoekmachine optimalisatie: We zorgen dat uw website dusdanig is ingericht en uw teksten zo zijn geschreven dat uw website hoog scoort in de zoekresultaten van met name Google, maar ook van de andere grote zoekmachines. Meer bezoekers = meer klanten = hogere omzet.
  • Webanalyse: We analyseren het gedrag van uw klanten. Wanneer bezoeken ze uw website en via welke weg? Gaan ze tot actie over als ze uw webpagina’s bezoeken?
  • Websiteverbetering: Na de analyse kunnen we precies nagaan waar uw website nog verbeterd kan worden, zodat u nog meer rendement uit de internetmarketing kunt halen.

Maak uw website tot een succes!

We helpen u graag die hoge bezoekersaantallen te halen om op die manier uw bedrijf tot een doorslaand succes te maken. Internetmarketing zit ons in het bloed. Wij hebben al meerdere klanten naar de top van de zoekresultaten geholpen en hun website dusdanig aangepast dat ze een hoge conversie bereiken. Bent u ook op zoek naar meer rendement uit uw internetactiviteiten? Neem dan contact met ons op. We zijn je graag van dienst!

Uit enthousiasme ben ik meteen in de pen geklommen (nou ja, het toetsenbord…) om deze aardige woorden over Het Weemsel te schrijven. Ik kan ze aan iedere arme ziel aanraden die net als ik de ballen verstand heeft van internetmarketing en zoekmachine optimalisatie en hoe het allemaal ook heet. Ik ben blij dat iemand die zorgen voor me uit handen heeft genomen, want wat dat betreft ben ik echt een digibeet. Het succes van mijn nieuwe schoenensite heb ik echt volledig aan hen te danken!

Dus wilt u optimaal profiteren van de mogelijkheden van een succesvolle internetmarketing campagne? Kies dan voor Het Weemsel! Met een flinke portie Twentse nuchterheid staan wij voor een concrete aanpak die snel resultaat oplevert. Vele tevreden klanten gingen u voor. Bij sommigen hebben we een stijging van het bezoekersaantal kunnen realiseren van maar liefst 3200%! Het Weemsel werkt.

Voor meer info : volg de link