Goed inzicht in het verbruik van uw opritverwarming scheelt een slok op een borrel

Steeds meer mensen leiden een milieubewust leven. Dit scheelt geld, maar spaart bovenal onze Moeder Aarde. Niet dat dit betekent dat u zich bepaalde luxe hoeft te ontzeggen. Nieuwe opritverwarming bijvoorbeeld. Het houdt de oprit sneeuw- en ijsvrij in de winter, maar het verbruikt ook stroom. Kies daarom voor Heating Group International voor een opritverwarming met een slimme weersafhankelijke regeling. Dan maakt u gebruik van alle voordelen van opritverwarming, zonder dat u hiervoor veel stroom verbruikt. Win-win, toch?

Wie uw opritverwarming aanlegt laat u niet bepaald koud, hier moet u op letten

Het aanleggen van opritverwarming moet uitgevoerd worden door een gespecialiseerd bedrijf. U wilt namelijk dat dit snel en vakkundig gebeurt. Let er daarnaast op dat het bedrijf service en onderhoud in eigen beheer heeft. Zo weet u wat voor vlees u in de kuip heeft en weet u bij wie u moet aankloppen bij problemen, vragen of complicaties. U kunt deze specialist in deze gevallen altijd bellen. Een bedrijf die aan al deze en andere eisen voldoet, is Heating Group International. Heating Group International werkt daarnaast ook nog eens met AutoCad, waardoor er nog preciezer wordt gewerkt. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Met een expert voor uw opritverwarming komt u nooit van een koude kermis thuis

Het is bij thuiskomst lekker warm! Zeker met de opritverwarming met lage verbruikskosten van een specialist als Heating Group International. Waarom? Dat is een vrij technisch verhaal. Het komt erop neer dat er met matten of kabels gewerkt kan worden. Deze expert werkt zoveel mogelijk met kabels omdat deze exact op maat gemaakt kunnen worden. Wanneer de kabels eenmaal liggen is de warmte ook veel beter te reguleren dan wanneer er matten worden gebruikt. En dan vergeten we nog bijna te noemen dat u maar liefst 15 jaar garantie krijgt op de kabels! Niet genoeg? Neem er een onderhoudscontract bij, dan verlengen ze de garantie met nog eens 5 jaar.