Zoekmachine strategie voor het MKB

Internetbureau Heers uit Gorinchem is het aanspreekpunt voor het MKB als het gaat om effectieve websites en webshops. Al bij het webdesign en de realisatie wordt rekening gehouden met de zoekmachine optimalisatie en conversie optimalisatie. 

Zo wordt er met oog op de doelgroep rekening gehouden met de juiste webteksten, het juiste beeldmateriaal en de juiste structuur van de website.

Heers helpt maandelijks tientallen MKB’ers naar posities hoog in Google. De ervaren online marketeers bepalen eerst op basis van een keyword -en concurrentie analyse de belangrijkste zoekwoorden en stippelen dan een planning uit voor de realisatie van een top 3 positie in Google.

Naast zoekmachine optimalisatie helpt internetbureau Heers het MKB ook met het opzetten en managen van Google AdWords campagnes.

Heers rapporteert maandelijks over de rankings in Google en de resultaten van de AdWords campagnes, onder andere door het meten van conversie op de website.

Realisatie van websites en webshops vindt plaats op basis van WordPress en Magento. Open Source tools die perfect aansluiten bij de eisen en wensen van het MKB.

Voor meer info : volg de link