Linkstrategy
Image default
Aanbiedingen

5 manieren om een agenda effectief te gebruiken

Begin eenvoudig en schrijf alles op in je agenda

Verpletter je doelen als je ze opschrijft in je wekelijkse maand agenda. Geschreven doelen hebben vaak meer succes dan de doelen die je in je hoofd houdt. Dus zet pen op papier en vergroot je kansen om te bereiken wat je wilt bereiken.

Begin klein met het bijhouden van leuke dingen zoals vakanties, concerten en verjaardagen. Schrijf dan grotere doelen voor het jaar op. Of het nu gaat om het organiseren van foto’s, het lopen van een 10k, of om je volgende grote baan, ze tellen allemaal!

Maak tijd voor jezelf tijdens het plannen

Maak ruimte voor alleen jou en je agenda van Moleskine door tijd vrij te maken om je agenda te organiseren. Je kunt deze tijd gebruiken om grotere doelen op te splitsen in kleinere overwinningen, je to-do lijsten te maken, of persoonlijke en professionele doelen te stellen.

En vergeet niet wat “ik” tijd in te plannen! Houd het tempo erin en plan pauzes in voor rust en ontspanning. Tip: Kleurcodering is een handige manier om bij te houden, te organiseren en prioriteiten te stellen.

Organiseer uw tijd effectief

Wees realistisch. Stel beheersbare doelen. In een hectisch schema kan alles snel uit de hand lopen. Neem de controle terug door uw top 3-5 “must-do’s” op te schrijven in uw wekelijkse/maandelijkse agenda. En voel je niet schuldig als je niet alles kunt doen!

Bereid jezelf voor op succes door te doen wat je kunt wanneer je kunt. Het bijhouden van to-do’s in een agenda kan de eerste stap zijn in het bepalen van het tempo van uw agenda. Penworld agenda’s hebben een speciale ruimte voor een to-do lijst die u kan helpen uw prioriteiten bij te houden.

Uw agenda wordt uw persoonlijke assistent

Wie moet iemand inhuren als u uw favoriete Leuchtturm agenda kunt gebruiken? Vereenvoudig en organiseer door notities, afspraken en doelen op één plek te bewaren. Zeker, de meesten van ons hebben een smartphone met een agenda en een notitiegedeelte. Maar het is niet altijd handig om heen en weer te bladeren naar verschillende schermen.

Houd al je gegevens bij de hand door gewoon naar die pagina in je agenda te bladeren.

Vier elke herrinnering

Je hebt veel bereikt. Beloon jezelf! Je agenda kan een nuttige herinnering zijn aan alle doelen die je hebt bereikt. Kijk terug op je prestaties van het jaar, de week of zelfs de dag. En vier het!