Linkstrategy
Image default
Bloemen

Gladiolen en ander soort bloembollen bestellen bij deze specialist

Gladiolen, wie houdt er nu niet van? De bloemen groeien in de zomer en geven een prachtige, kleurrijke en vrolijke uitstraling aan jouw tuin. Door zelf gladiolen te planten, kun je de hele zomer genieten in een gezellige tuin. Heb je nog nooit zelf bloembollen geplant? Dan helpen ze je bij Bulbs4you graag verder! Dit bedrijf heeft een webshop waar je diverse bloembollen kunt bestellen, maar ze geven je ook graag tips en adviezen om de bollen te planten. Wanneer je bijvoorbeeld gladiolen gaat bestellen en zelf plant, kun je dit het best in april of mei doen. Je kunt de bollen zowel in de tuin als in potten planten. Daarnaast hebben de bloemen veel zon nodig, dus plant ze op een zonnige plek.

Creëer een prachtige tuin door zelf bloembollen te planten

Wanneer je gladiolen gaat bestellen, kun je dit het best vóór het voorjaar doen, wanneer er geen kans meer is op nachtvorst. Bij Bulbs4you heb je de keuze uit verschillende soorten gladiolen. Zo kun je jouw favoriete kleuren uitkiezen en een tuin creëren die helemaal op jouw wensen aansluit. Naast gladiolen vind je in deze webshop ook bloembollen van diverse andere prachtige bloemen. Wil je bijvoorbeeld ook lelies, anemonen en dahlia’s planten? Of kies je voor echte lentebloeiers, zoals tulpen, hyacinten of de bekende krokussen? Bij deze specialist vind je het allemaal en kun je zelf aan de slag met tuinieren.

Bekijk het aanbod aan cadeaupakketten voor een origineel cadeau

Gladiolen en andere bloembollen bestellen, is bij Bulbs4you heel eenvoudig. Je bent binnen enkele klikken klaar en je bestelling wordt vervolgens bij je thuisbezorgd. Dit is doorgaans al binnen drie werkdagen. Koop je bloembollen voor meer dan € 50,-? Dan profiteer je van gratis verzending. Wil je niet alleen bloembollen voor jezelf kopen, maar ben je op zoek naar een origineel cadeau? Bekijk dan ook eens de verschillende cadeaupakketten en accessoires.

https://www.bulbs4you.nl/nl/