Linkstrategy
Image default
Aanbiedingen

Deze twee basics heeft jouw dochter nodig!

Houden jij en je dochter van felle kleuren en gekke printjes? Dan is het waarschijnlijk niet gemakkelijk om alle verschillende tops, broeken, jurkjes en maillots met elkaar te combineren. Maar daar is een oplossing voor: combineren met basics is de ideale oplossing om lekker gek met normaal te combineren. Zo loopt je dochter er toch leuk bij in jullie eigen stijl. Basics zijn daarom items die niet mogen ontbreken ik de kast van je dochter. Lees snel verder om erachter te komen welke basics je dochter nodig heeft!

 

De all time favorite jeans

Een item dat eigenlijk iedereen in zijn of haar kast hoort te hebben is natuurlijk de jeans. Of je nou vier jaar oud of 40 jaar oud bent, de jeans is de ultieme basic die iedereen in de kast moet hebben hangen. Een jeans draagt je dochter bijvoorbeeld met een leuke fleurige blouse of trui, de ideale combinatie! Daarnaast kun je ook denken aan het aanschaffen van maillots in neutrale kleuren. Een fel gekleurd jurkje kun je bijvoorbeeld makkelijk combineren met een neutrale kleur. Zo gaat je dochter leuk gekleed de deur uit!  

 

De basic tops

Andere kledingstukken, dat ook zeker niet mag ontbreken in de kast van je dochter, zijn basic t-shirts!  Basic shirts zijn in alle soorten en maten te koop. Ze zijn vaak niet zo duur, juist omdat ze basic zijn. Dus je kunt er dan ook aardig wat van kopen, als je dat zou willen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan de standaardkleuren zwart, wit en grijs, maar je kunt ze in bijna alle kleuren wel kopen. Wanneer je bijvoorbeeld een oud roze variant koopt, kun je je dochter dit laten dragen met bijvoorbeeld een rokje waarin dezelfde kleur terugkomt. Op deze manier loopt je dochter er helemaal trendy bij. 

 

Ontdek nog veel meer

Ben je nu enthousiast geworden en op zoek naar deze basics? Neem dan een kijkje op de website van Hippe Mensjes en ontdek de meisjeskleding die zij verkopen. Naast deze basics hebben ze natuurlijk ook de gekke printjes waar jij en je dochter zo dol op zijn. Kijk vooral lekker rond en kies items die jij leuk vindt. Je kunt hier voor kleding voor baby’s tot tieners terecht en er is keuze uit alle soorten en maten.  

 

https://www.hippemensjes.nl/