Linkstrategy
Image default
Aanbiedingen

Drie externe diensten die elk bedrijf goed kan gebruiken!

Jouw bedrijf groeit erg snel. Dit is natuurlijk erg fijn, maar er komen ook problemen bij kijken, die jij misschien vooraf niet verwacht had. Eén van die problemen is dat jij geen tijd meer over hebt voor bepaalde werkzaamheden. In deze blog zullen wij drie externe diensten uitlichten, die jouw bedrijf kunnen helpen. Lees dus snel verder!

  1. Schoonmaakdienst

Het is belangrijk dat jouw bedrijf goed schoon blijft. Echter is schoonmaken niet jouw favoriete werkzaamheid, en als je dan ook nog met een tijdtekort komt te zitten, sla je het schoonmaken snel over. Dit hoef je niet te doen, als jij ervoor kiest om externe schoonmakers in te huren. Nederland kent verschillende schoonmaakbedrijven, die jouw meerdere dagen per week kunnen voorzien van een goede service. Jouw bedrijf blijft zo schoon, en jij kan je focussen op andere werkzaamheden.

  1. Payrolling

Het is belangrijk dat je personeel tevreden blijft, maar dat wordt lastiger wanneer jij het druk hebt. Je kan er dan voor kiezen om te gaan payrollen. Een payroll-organisatie neemt voor jou alle werkzaamheden op het gebied van personeelszaken over: het uitbetalen en bijhouden van lonen, het regelen van verlofaanvragen etc. Dit is niet alleen fijn voor jou, maar ook voor je personeel. Door te kiezen voor payrolling, zorg je er voor dat dit proces professioneel verloopt. 

  1. Accountancy

Als jij juist tijd wilt besparen op het gebied van financiële zaken, is het goed om een accountancybureau in te schakelen, zoals bijvoorbeeld 4-Vision. Dit accountancybureau helpt jou met alles op het gebied van financiële zaken: het zorgt voor een overzicht in jouw inkomsten en uitgaven, en zal je hier uiteindelijk over adviseren. Wij vinden 4-Vision een heel geschikt accountancybureau, omdat zij de focus leggen op het omzetten in resultaat. Dit is een extra stap die niet elk accountancybureau neemt. 

Net als bij payrolling, of schoonmaak, zorgt een accountant ervoor dat jij tijd over houdt voor andere werkzaamheden. Daarnaast zorg jij ervoor dat deze werkzaamheden worden uitgevoerd door een specialist, waardoor jij ervan verzekerd bent dat ze op de juiste wijze worden uitgevoerd. Ben jij benieuwd wat er zoal voor jouw bedrijf mogelijk is op het gebied van accountancy? Neem dan snel een kijkje op de website van 4-Vision! Hier kan jij alle informatie vinden die jij nodig hebt. 

 

https://www.4-vision.nl/