Linkstrategy
Image default
Verbouwen

Wie kan ik inschakelen voor renovatie van de kopgevel in Zuid-Holland?

Als u een eigen woning heeft dan wilt u natuurlijk dat uw huis er piekfijn uitziet. Maar ook als woningcorporatie of vastgoedinvesteerder heeft u als taak ervoor te zorgen dat uw panden in goede staat verkeren. Voor de renovatie van de kopgevel van uw pand in Zuid-Holland kunt u een ervaren bedrijf inschakelen. Zij werken met Thermosteen. Dit is een steen die deels is gemaakt van purschuim. Dit materiaal isoleert uitstekend. Hiermee zorgt u ervoor dat het energieverbruik wordt gereduceerd. U maakt het pand daarmee in veel gevallen beter geschikt voor het gebruik van een warmtepomp of aansluiting op een warmtenet.

Behoud de authentieke gevel

Wellicht maakt u zich zorgen over renovatie van de kopgevel in Zuid-Holland omdat u bang bent dat het pand zijn karakteristieke uitstraling verliest. Maar niets is minder waar. Als u de renovatie laat uitvoeren door Isoklinker Nederland, gevestigd in regio Gouda, dan bent u ervan verzekerd dat uw kopgevel deskundig wordt gerenoveerd. Dit bedrijf heeft ruime ervaring met de renovatie van zowel woonhuizen als bedrijfspanden. Zij zorgen er altijd voor dat het pand de oorspronkelijke uitstraling zo veel mogelijk behoudt. Daarnaast profiteert u van de voordelen van een kopgevel die de kou in de winter buiten de deur houdt en u in de zomer behoedt voor een huis waar het veel te warm wordt.

Een offerte aanvragen is heel eenvoudig

Als u plannen heeft voor renovatie van de kopgevel van uw pand in Zuid-Holland, vraag dan een offerte aan bij Isoklinker Nederland. Op de website vindt u meer informatie over de werkwijze en de daarbij gebruikte materialen. Een belangrijk pluspunt is dat u het pand niet uit hoeft tijdens de renovatie. Er kan doorgewerkt worden of u kunt uw huis gewoon blijven gebruiken. Een offerte vraagt u aan via het contactformulier op de website of door telefonisch contact op te nemen.

https://www.thermosteen.nl/