Linkstrategy
Image default
Verbouwen

Een gietvloer maakt uw badkamer weer waterdicht

U ziet ze op steeds meer plekken, strakke gladde vloeren die de ruimte groot en ordelijk doen overkomen. Dat is vooral in een badkamer een groot voordeel omdat juist deze vaak in een hoekje van het huis weggestopt is. Heeft u last van lekkage omdat bijvoorbeeld de vloer, de verbinding met de douchebak of badkuip en/of een ander gedeelte van de badkamer niet meer waterdicht is? Dan is het waarschijnlijk dat Decochip hiervoor een goede oplossing heeft. Ze hebben een groot assortiment aan producten die bedoeld zijn om gebruikt te worden op vloeren en wanden in douches, badkamers en andere vochtige ruimtes.

Kies de beste gietvloer voor in de badkamer

Een gietvloer in de badkamer is ideaal. Gietvloeren hebben het voordeel dat ze geen voegen, randjes of andere oneffenheden hebben waar zich vocht en vuil kan ophopen. Het oppervlak zelf is makkelijk schoon te maken en niet geschikt voor schimmelgroei. Vloeren van kunsthars zijn geschikt om in vochtige ruimtes gebruikt te worden. Een PU gietvloer is uit die categorie de beste oplossing voor in de badkamer. Vergeleken met een epoxyvloer is een PU gietvloer wat duurder, maar op de weinige vierkante meters van een badkamer maakt het niet zo veel verschil. Epoxyvloeren worden meer ingezet in industriële hallen waar een groot oppervlak moet worden bedekt en de ondervloer van statisch materiaal is. Een PU gietvloer is enigszins flexibel waardoor het comfortabeler aanvoelt en op bijna elke ondergrond aangebracht kan worden.

Breng zelf een gietvloer aan in een aantal simpele stappen

Decochip verkoopt PU gietvloeren en andere handige producten direct vanuit de fabriek. Daarom kunnen ze aantrekkelijke prijzen aanbieden. Op hun website vindt u alle nodige instructies en opties die u nodig heeft. Een bestelling komt in een pakket met duidelijk gemarkeerde ingrediënten waarmee u uw vloer gaat voorbereiden. Zo gauw dit klaar is, kunt u de gietvloer eroverheen leggen.