Linkstrategy
Image default
Verbouwen

Heeft u binnenkort een vergunningsvrije dakkapel?

De BASkapel is (in veel gevallen) een vergunningsvrije dakkapel en dus een goed alternatief voor de ‘standaard’ dakkapel. De dakkapellen zijn voorzien van VELUX vensters en is dus te combineren met diverse zonweringen et cetera van VELUX. Deze vergunningsvrije dakkapel kan gewoon geplaatst worden aan de straatkant van uw dak, en ook aan de zijkanten is deze prima te plaatsen. Vaak is er in deze gevallen een vergunning nodig, wat de boel al een stuk moeilijker en tijdrovender maakt. De BASkapel maakt, net als bij iedere andere dakkapel, uw ruimte lichter en ruimtelijker en dat dus zonder vergunning!

Check bij uw gemeente of u de dakkapel vergunningsvrij mag plaatsen

Zoals eerder genoemd, is de BASkapel een vergunningsvrije dakkapel, maar dient u wel nog bij uw gemeente te checken of dit inderdaad geldt voor uw woonplaats. Het kan namelijk zo zijn dat er bepaalde beperkingen opgelegd zijn en u bij het plaatsen van dakramen aan de voorzijde van uw woning wél een vergunning nodig heeft. Bespaar u de energie en moeite door dit vooraf gemakkelijk bij uw gemeente na te gaan. Zo weet u zeker dat BASkapel uw dakkapel binnenkort kan gaan plaatsen.

Het plaatsen van uw dakkapel

Omdat bij BASkapel de vergunningsvrije dakkapel wordt geprefabriceerd, is het mogelijk om uw dakkapel binnen een dag te plaatsen. Er hoeft dus geen intensieve verbouwing plaats te vinden die meestal langer dan een week duurt. ’s Ochtends arriveren de werkers van BASkapel en ’s avonds geniet u al van uw totaal vernieuwde dak en kamer met meer lichtinval en ruimte.

Contact opnemen met dit professionele bedrijf

Heeft u vragen of wenst u iemand te spreken over de vele mogelijkheden van dit bedrijf? Neem dan een kijkje op de informatieve website en ontdek een heleboel aanvullende informatie of neem contact met het bedrijf op via de contactmogelijkheden.

https://www.baskapel.nl/