Linkstrategy
Image default
Woningen

Met deskundige hulp uw appartement verhuren aan expats in Amsterdam

Als u een woning wilt gaan verhuren aan expats in Amsterdam, dan is het verstandig om een professionele verhuurmakelaar in de arm te nemen die u van gedegen advies kan voorzien. Haagen & Partners is al jarenlang actief op de verhuurmarkt in Amsterdam en omstreken. Het team van experts is gespecialiseerd in het adviseren en bemiddelen bij het verhuren aan expats in Amsterdam. Door deze deskundige en betrouwbare partij in te schakelen, weet u zeker dat u de juiste begeleiding krijgt bij het vinden van een huurder voor uw woning.

Een deskundige verhuurmakelaar

Al sinds het jaar 1993 biedt Haagen & Partners ondersteuning bij het verhuren van woningen en vastgoed aan expats in Amsterdam en omstreken. In al die tijd heeft het team veel ervaring opgedaan en is er een uitgebreid netwerk opgebouwd. Omdat deze professionele verhuurmakelaar is aangesloten bij brancheorganisatie VVA, bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteitsdiensten. Zo snel u uw appartement of huis beschikbaar wilt stellen voor het verhuren aan expats in Amsterdam en omstreken, wordt dat aangeboden via de website van de verhuurmakelaar. Zodoende vindt u snel een geschikte huurder. Een contactpersoon handelt de vragen en problemen van de huurder af, en zorgt voor noodzakelijk onderhoud. Zo hoeft u zich nergens druk over te maken.

Waarom voor verhuur aan expats kiezen?

Expats zijn werknemers die door een Nederlands bedrijf uit het buitenland worden ingehuurd, of bijvoorbeeld door een buitenlandse organisatie hierheen worden gestuurd. In de meeste gevallen zoekt een expat per direct een beschikbare woning, dus de kans is aanzienlijk dat u snel een geschikte huurder vindt. Expats zijn namelijk over het algemeen betrouwbare huurders. Ze zijn veelal hoogopgeleid, zoeken een serieuze woning en verdienen een riant salaris. Om meer te horen over uw persoonlijke mogelijkheden om te verhuren aan expats in Amsterdam, kunt u altijd advies vragen aan één van de experts uit het team.

https://haagen-partners.nl/