Linkstrategy
Image default
Woningen

Losse keukenkastjes van IKEA vervangen om je houten droomkeuken te realiseren

Ondanks de opkomst van de strakke, industriële keukens met hun robuuste uitstraling blijft ook de klassieke houten keuken mateloos populair onder woningbezitters. Hout zorgt voor een gezellige sfeer in je woning en heeft tal van andere voordelen. Zo zijn houten onderdelen bijvoorbeeld altijd uniek. Wil je geen hout, maar wel een houtlook? Dan kies je voor kunststof met een houtlook. Heb je een IKEA-keuken en wil je graag een houten droomkeuken zonder een gehele verbouwing? Met losse keukenkastjes voor IKEA-keukens behaal je hetzelfde resultaat!

Precies de houten keuken waarnaar je op zoek bent

Binnen de categorie hout bestaan tal van mogelijkheden. Zo dien je in de eerste plaats over de houtsoort na te denken. Elk soort heeft zijn unieke eigenschappen en uitstraling. Bij grote ketens, zoals ook de Zweedse woongigant, vind je vaak niet hetgeen waarnaar je precies op zoek bent of het is uitverkocht. Een bedrijf dat zich specialist mag noemen in losse keukenkastjes voor IKEA-keukens is dan de oplossing.

Een bedrijf waar jouw persoonlijke wensen centraal staan

Een van die bedrijven is Ostoya Furniture. Om je keuken te renoveren die van IKEA afkomstig is, ben je daar aan het juiste adres. De mogelijkheden op het gebied van hout zijn bij dit bedrijf eindeloos. Bovendien kan er altijd rekening worden gehouden met jouw persoonlijke wensen. En is een houten keuken net iets boven je budget? Dan kun je ervoor kiezen je IKEA-keuken te renoveren met de eerder genoemde losse keukenkastjes van kunststof met houtlook.

Kies voor een houten keuken tegen een betaalbare prijs

Een keuken renoveren van IKEA kan dankzij Ostoya Furniture op korte termijn en tegen betaalbare prijzen. Wat voor een houten keuken je ook voor ogen hebt, bij dit bedrijf weet je zeker dat het eindresultaat aan je verwachtingen zal voldoen. De oprichtster is zelf opgegroeid in een gebied dat wordt gekenmerkt door bossen, meren en houtbewerkingsbedrijven en werkt samen met professionele interieurontwerpers.