Linkstrategy
Image default
Aanbiedingen

Op dit online platform kunt u uw alimentatie laten berekenen door een jurist

Wanneer u net een scheiding heeft aangevraagd, zit u in een lastige situatie. Er zullen veel zaken zijn die u moet gaan regelen. Wanneer u ook kinderen heeft, moet u bijvoorbeeld alimentatie aanvragen. Het proces van alimentatie aanvragen en alimentatie berekenen kan erg lastig zijn. Er is namelijk veel informatie waar u rekening mee moet houden. Daarom kunt u gemakkelijk vragen stellen aan een jurist op Rechtswinkel.nl. Op die website zijn meerdere juristen actief die juridische vragen beantwoorden. U kunt rekenen op professioneel en betrouwbaar advies.

Wanneer kunt u alimentatie aanvragen?

Er zijn verschillende situaties waarin u recht heeft op alimentatie na een scheiding. Zo is er bijvoorbeeld kinderalimentatie en partneralimentatie. U heeft recht op kinderalimentatie wanneer uw kinderen voor het grootste gedeelte bij u wonen. U betaalt dan het grootste gedeelte van de kosten. U kunt ook recht hebben op partneralimentatie wanneer uw inkomen niet hoog genoeg is om alle kosten te betalen. Weet u niet zeker of u recht heeft op alimentatie of dat u alimentatie moet betalen? Dan kunt u dat probleem voorleggen aan een van de juristen die uw situatie zullen bekijken.

Een handig online platform

De hulp van een jurist inschakelen kan een grote stap zijn. Daarom is het online platform door de Rechtswinkel.nl bedacht. U kunt hier heel eenvoudig en anoniem uw vraag stellen over hoe u alimentatie moet berekenen. Ook is dit platform geschikt voor andere soorten juridische vragen. Een ervaren juristen zal u hier dan advies over geven. Dit platform is ook nog eens volledig gratis, waardoor de drempel om hulp te vragen veel lager wordt.

Maak een fysieke afspraak

Heeft u nu een complexere vraag? Dan is het ook mogelijk om gratis een fysieke afspraak te maken met de jurist die gespecialiseerd is in uw onderwerp. De jurist kan u dan persoonlijk advies geven over uw situatie of uw alimentatie berekenen.

https://rechtswinkel.nl/