Linkstrategy
Image default
Aanbiedingen

Wat zijn keramische tegels en waarom moet jij ze in je huis hebben?

De populariteit van keramische tegels is in de afgelopen vijf jaar flink gestegen. Keramische tegels waren eerst voornamelijk in de tuin terug te vinden, maar later waren keramische tegels ook voor in huis. Nog niet iedereen is overtuigd van de voordelen die keramisch parket met zich meenemen. De keuze voor vloeren is enorm en het is daarom belangrijk dat je afwegingen maakt. Vergelijk je opties als het gaat om vloeren en maak een juiste keuze. In dit blogartikel wordt aandacht geschonken aan keramische tegels en wat de voordelen ervan zijn. 

 

Vloerverwarming in combinatie met keramische tegels

Tegenwoordig maken steeds meer mensen de keuze om hun verwarming aan de muur in te ruilen voor vloerverwarming. Voordat je deze keuze overweegt, is het belangrijk dat je vloerverwarming goed werk in combinatie met je vloer. Keramische tegels zijn uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming. De warmte wordt goed verdeeld over heel de vloer. Bovendien wordt de warmte goed vastgehouden door de keramische tegels. Het overstappen op vloerverwarming is een goede keuze, omdat je ruimte en energie in je huis bespaard. Ook heeft vloerverwarming een gevoel van comfort in je huis. 

 

Weinig onderhoud

Het schoonmaken van een vloer kan een hele bezigheid zijn. Je wilt hier het liefst niet te veel werk mee hebben. Vooral als je kinderen of dieren hebt wordt je vloer snel vies. Zij komen eerder met vieze voeten op de nieuwe vloer. Keramische tegels zijn eenvoudig om te onderhouden. Je bent niet elke dag bezig met dweilen en het reinigen van keramische tegels. Stofzuigen en een licht vochtig doekje zijn voldoende om de vloer weer volledig schoon te krijgen. 

 

Duurzaam

Keramische tegels gaan erg lang mee. Mensen vinden de aanschaf van keramische tegels soms te duur, maar het is een investering voor de toekomst. De levensduur van keramische tegels is veel langer dan goedkope vloeren. Deze gaan vaak niet langer dan tien jaar mee. Voor de lange termijn zijn keramische tegels beter voor de portemonnee. 

 

Regge Tegels

Heb jij interesse in het aanschaffen van keramische tegels? Wij adviseren om een kijkje te nemen op de website van Regge Tegels. Naast keramische tegels bieden ze ook andere vloersoorten aan voor een mooie prijs. Het team vol specialisten helpt jou graag met het vinden van de ideale vloer!

 

https://www.regge-tegels.nl/