Linkstrategy
Image default
Aanbiedingen

Waterflesjes bedrukken met logo

Waterflesjes bedrukken met logo

Het drinken van minimale 1,5 à 2 liter water per dag wordt aanbevolen door allerlei gezondheidsorganisaties. Hierdoor worden meer afvalstoffen uit je lichaam gevoerd. Hierdoor is je lichaam gezonder en val je eventueel ook sneller af. Kortom, water drinken is gezond. Laten we echter eerlijk wezen, veel mensen lukt het niet om de aanbevolen hoeveelheid water te drinken per dag. Lukt het jou wel?
Als bedrijf zijnde wil je natuurlijk wel vitale werknemers in dienst hebben, dus is het goed om water drinken en meer bewegen te promoten in je bedrijf. Een leuke manier om dat te doen is bijvoorbeeld om waterflesjes te bedrukken met je logo of een leuke tekst. Zet bedrukte waterflesjes met een pakkende tekst op de toonbank bij de receptie, of in de kantine op tafel. Ook in wachtruimtes is het aan te raden om bedrukte waterflesjes neer te zetten.

Waterflesjes bieden uitstekende drukmogelijkheden.

Waterflesjes kunnen uitstekend bedrukt worden. Dat komt omdat waterflesjes rondom bedrukt kunnen worden met een full color label. Hierdoor heb je alle ruimte om je boodschap te bedrukken op het label. Ook zijn waterflesjes verkrijgbaar in diverse formaten, bijvoorbeeld in 330 milliliter of 500 milliliter. Genoeg mogelijkheden dus om het meer drinken van water te promoten in je bedrijf of bij jouw vereniging.
Niet alleen voor medewerkers is het goed om meer water te drinken. Dit geldt natuurlijk ook voor jouw klanten en eventuele zakenpartners. Met bedrukken van waterflesjes zorg je dus ook dat zij meer water gaan drinken.

Milieuvriendelijke RPET waterflesjes

Het nadeel van waterflesjes is dat deze vroeger veelal uit plastic bestonden. Hierdoor kwam er veel zwerfafval op straat of in de zee terecht, wat slecht is voor het milieu. Tegenwoordig bestaat waterflesjes vooral uit RPET materiaal. RPET waterflesjes zijn gemaakt van eerder gebruikt PET-plastic, oftewel oude waterflesjes. De plastic drinkflessen die jij inlevert bij de supermarkt, worden hergebruikt om nieuwe waterflesjes te maken. Hierdoor komt er dus niet meer plastic bij en houdt dit zwerfafval tegen. Ook het statiegeld op kleine plastic flesjes helpt hier natuurlijk ook bij. We willen allemaal een beter milieu, toch?

Bestel bedrukte waterflesjes gemakkelijk online

Jij wilt waterflesjes laten bedrukken met jouw logo? Deze kan je gemakkelijk online bestelling bij diverse relatiegeschenkbedrijven. Als wij een bedrijf mogen aanraden, dan raden wij aan om waterflesjes te laten bedrukken bij BudgetGift.nl. BudgetGift.nl is een toonaangevend relatiegeschenkenbedrijf dat al meer dan 20 jaar bestaat. Naast de uitstekend service hebben ze een groot assortiment aan te bedrukken waterflesjes. Zo vind je zeker weten de juiste waterflesjes met bedrukking voor jouw bedrijf of vereniging.