Linkstrategy
Image default
Aanbiedingen

Toe aan een nieuwe laptop?

Toe aan een nieuwe laptop?

Is je oude laptop kapot of wil je simpelweg een nieuwe? Neem dan een kijkje op de website BTO. Hier kun je zelf je laptop samenstellen, geheel aangepast aan jouw wensen en behoeften. Bij het zelf samenstellen van je laptop komen wel meer keuzes en beslissingen kijken dan wanneer je een standaard laptop koopt. Alles waar je op moet letten bij het zelf samenstellen van je laptop lees je in deze blog!

 

Waar moet je op letten?

Het belangrijkste van een nieuwe laptop is natuurlijk dat hij voldoet aan je eisen. Een standaard laptop kan een prima optie zijn, maar dit is afhankelijk van je wensen en behoeften. Vaak vind je in deze standaard laptop niet alles wat je nodig hebt, of betaal je voor een extra goede processor die voor jou niet relevant is. Het zelf samenstellen is dan een goede optie. Je kunt jezelf een aantal dingen afvragen voordat je een laptop aan gaat schaffen. De belangrijkste vraag is waar je de laptop voor gaat gebruiken. Hier zijn namelijk veel opties van afhankelijk. Wanneer je de laptop vaak mee wil nemen, is het bijvoorbeeld verstandig om een zo licht mogelijke laptop aan te schaffen. De grootte van het beeldscherm is ook belangrijk. Wanneer je geen extra beeldscherm wil aanschaffen, maar wel een groot scherm wil hebben, kun je kiezen voor een 17 inch laptop. Andere zaken die je jezelf kunt afvragen zijn: opslagcapaciteit, toetsenbord instelling (QWERTY of AZERTY) en de sterkte van de processor. Door jezelf deze zaken af te vragen creëer je een duidelijk beeld van je eisen aan een laptop. Dit maakt het uiteindelijk makkelijker om je laptop samen te stellen. Waarschijnlijk weet je wel hoeveel geheugen je ongeveer nodig hebt voor je laptop, maar welke processor nodig is, wordt een ander verhaal. Wanneer je twijfelt of extra advies nodig hebt, kun je bij BTO een gesprek aangaan met een specialist. Deze specialist kijkt met je mee tijdens het samenstellen van je laptop en voorziet je direct van advies. Zo hoef jij alleen aan te geven waar je laptop aan moet voldoen en kan de specialist vertellen welke keuzes je dan het beste kunt maken.

 

Garantie

De laptops van BTO zijn standaard voorzien van twee jaar carry-in garantie. Bij het samenstellen van je laptop kun je deze garantie uitbreiden. Zo kun je kiezen voor de Pick up & Return garantie van 2 jaar, waarbij je laptop wordt opgehaald en gerepareerd weer teruggebracht wordt.