Linkstrategy
Image default
Aanbiedingen

Zo kies je de beste hotelslipper voor je gasten

Reclame maken en tegelijk uw gasten een thuisgevoel bezorgen. Dat kan al met iets simpels zoals een hotelslipper. Want niet iedereen vind het fijn om op blote voeten door de hotelkamer te lopen. Of uw gast van uw welnesscomplex is vergeten om de eigen slippers mee te nemen. Hotelslippers worden erg gewaardeerd door gasten. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat u hotelslippers opneemt in uw hotel supplies.

 

Het is zelfs zo dat gasten vaak hotelslippers mee naar huis nemen. Want het voelt als een cadeautje. Door het principe van wederkerigheid voelen mensen zich geneigd om wat terug te doen. Bijvoorbeeld door nog een keer bij uw accommodatie te boeken of door een goede review te schrijven.

 

Waar moet u op letten bij het bestellen van een hotelslipper?

U kunt de uitstraling van uw bedrijf doorvoeren in de hotelslipper. Van budget tot luxe. De wegwerpslippers zijn er in verschillende modellen. Bijvoorbeeld modellen met een open teen of juist met een gesloten teen. De slippers zijn vaak gemaakt van badstof. In verschillende kwaliteiten, van licht tot zwaar. Maar er zijn ook hotelslippers gemaakt van velvet, katoen, polyester of chenille.

Het is een risico om zo via internet slippers uit China te kopen. Omdat de maatvoering anders kan zijn. Zo zijn Europese voeten vaak net wat breder.

De zool van de slipper is ook belangrijk. Want een ongeluk zit in een klein hoekje. Er zijn  antislipzolen gemaakt van EVA. In verschillende diktes. Vanwege de hygiëne zijn de meeste een hotelslippers disposables. Maar er zijn ook wasbare slippers op de markt.

 

Hotelslipper met eigen logo

Het is mogelijk om hotelslippers te laten bedrukken met het logo van uw bed en breakfast of hotel. Zo zorgt u ervoor dat gasten weer even terugdenken aan het fantastische verblijf bij u. Om helemaal in uw huisstijl te blijven kunt u kiezen voor verschillende kleuren. Er zijn bijvoorbeeld ook zwarte hotelslippers.

 

https://facilitytradegroup.nl/