Linkstrategy
Image default
Dienstverlening

De snelste service bij een verstopping

De beste Ontstopper Almere voor al uw verstoppingen in en om het huis. Bieden wij onze service aan om u zo snel mogelijk van uw verstopping af te helpen. Onze monteurs zijn ervaren en als bedrijf zijn we 24/7 beschikbaar. Omdat we als geen ander snappen dat een verstopping er veel schade aan kan richten wanneer je er niet snel wat aan doet. Daarnaast gaat het vaak stinken, en is de lucht de volgende ochtend vaak niet uit te staan. Wij rekenen een vast tarief en u betaald niets voor de reiskosten, en zijn vaak al binnen een kwartier ter plekke. 

service en diensten 

Wij zijn snel ter plaatsen en zijn 24/7 bereikbaar, wij kunnen met elke verstopping overweg.  Verstoppingen in huis is voor onze monteurs geen enkel probleem en is zo gerepareerd. Ook is het zo dat we de oorzaak aanpakken en kijken waar bepaalde verstoppingen vandaan komen. Dat u wc weer ontstopt is is natuurlijk mooi maar wij kijken ook altijd naar de oorzaak. Dit omdat in eerste instantie een ontstopping niet voor mag komen omdat een wc daarop gebouwd. Dit komt vaak doordat hoofdleiding verstopt zit of de toilet niet goed is afgesteld. Dit pakken wij ook aan zodat u niet telkens hoeft weer te komen, en u zo niet maandelijks op kosten wordt gejaagd. 

Oorzaken en advies om een verstopping te voorkomen

Een verstopping kan meerdere oorzaken hebben, en kan in veel gevallen worden voorkomen. Zo komt het vaak voor dat mensen teveel papier gebruiken, of eten wegspoelen waardoor de wc verstopt raakt. Ook kan het te maken hebben met ouderdom of is het toilet verkeerd afgesteld. Waardoor hij niet genoeg kracht heeft en hij daarom dingen slecht doorspoelt, en je een verstopping krijgt. Ook kan het zijn dat je bak nog niet volgelopen is en je alweer door trekt en zo ook een verstopping veroorzaakt.