Linkstrategy
Image default
Bedrijven

Mooie houten kozijnen in Hengelo verkrijgen

Opzoek naar mooie houten kozijnen in Hengelo? Dan zit je hier goed. Bij ons kan je houten kozijnen verkrijgen van hoge kwaliteit. Onze kozijnen bevatten zelfs over een keurmerk. Je bent er dus zeker van dat de houten kozijnen van ons goed zullen zijn. Het fijne van houten kozijnen is dat ze erg duurzaam zijn. Ze kunnen namelijk goed tegen de warmte en geven ook nog eens een mooie uitstraling. Daarnaast zijn de houten kozijnen in Hengelo ook nog eens geluidsisolerend. Samen met jou overleggen we welk hout het best bij jouw woning of pand zal passen. Het is namelijk mogelijk om te kiezen uit diverse soorten houten. Naast dat we de kozijnen leveren, kunnen we ze ook installeren. Dit doen we zakelijk maar ook voor particulieren. 

 

Alle mogelijkheden

Er zijn heel wat mogelijkheden wat betreft houten kozijnen in Hengelo. Wanneer je kozijnen door ons laat installeren zijn er twee mogelijkheden. We kunnen de houten kozijnen installeren met een pen- en gat verbinding of een slis houtverbinding. Bij elk houten kozijn die we installeren wordt een laagje water gedragen verf gebruikt. Daarnaast worden de houten kozijnen in Hengelo voorzien van twee lagen grondverf. Middels deze verf zijn de kozijnen bestendig tegen allerlei weersinvloeden. We bieden een garantie van tien jaar, mits je houten kozijnen in Hengelo goed onderhouden worden. Als laatste stap werken we de kozijnen af met onderdorpel. Dit zorgt ervoor dat er geen houtrot zal ontstaan. 

 

Contact

Al wil je meer weten over de houten kozijnen in Hengelo kan je gerust met ons contact opnemen. Zo weet je uiteindelijk alles wat je over de diensten moet weten. Een offerte aanvragen is ook zeker mogelijk. Dit kan via het contactformulier op onze site. Maar het is ook mogelijk om ons te bellen. Je kan zelfs langskomen als je dat wilt.