Linkstrategy
Image default
Bedrijven

enorme aanbod aan ledverlichting? LED Design Holland helpt u graag!

LED Design Holland geldt al jaren als dé LED specialist in het zuiden van het land. Het bedrijf is gevestigd aan Konijnenberg 167 in Breda. Voor de duidelijkheid: LED Design Holland is geen gewone LED-lampenwinkel. U kunt LED Design Holland in de arm nemen voor advies op maat. Kunt u zich vinden in de tips – die overigens worden verwerkt in een professioneel 3D lichtplan – dan worden de desbetreffende armaturen voor u ingekocht en opgehangen. LED Design Holland biedt u dus het complete pakket aan als het om LED verlichting gaat.

We beschrijven een aantal armaturen die worden aanbevolen door LED Design Holland en beginnen met drie horecalampen.

De Meteora tracklight is een 3-fase railspot. De aluminium lamp is Triac dimbaar en is afgewerkt met een poedercoating.

De Meteora S tracklight is de kleine versie van de standaard Meteora tracklight. Dit exemplaar – met name geschikt voor kleine ruimtes – is ook te draaien en kantelen.

De Moon II frameless is een dubbele cardanische inbouwspot die u kunt draaien en kantelen in de gewenste richting. De strakke, zwarte behuizing past naadloos in gangbare plafonds.

Dan drie suggesties voor showroomeigenaren voor LED verlichting werkplaats.

De Alta is een zogenoemde pendellamp (lengte 3 meter) met een hippe, industriële look. Deze LED hanglamp bevat een Philips Fortimo SLM* LED module en een Philips Xitanium LED Driver.

Liever een inbouwlamp? Wat denkt u van de modern vormgegeven LED Downlight Giro met Philips fortimo DLM flex Gen2 module?

De Diablo L is gemaakt van sterk aluminium en voorzien van een Powergear Ultimate Adapter en LED driver. De zwarte spot past in een 3 fase rail en heeft een Lumen-output tot maar liefst 5500 lm.

Voor deze keer laten we het hierbij. De volgende keer tippen we LED lampen voor kantoren, winkels, fabriekshallen en de gezamenlijke ruimtes van Verenigingen van Eigenaren zoals gangen, trappenhuizen en garages.

https://www.leddesignholland.nl/