Linkstrategy
Image default
Bedrijven

Goedkope ramen en deuren Limburg?

De meeste vragen die we kregen hadden betrekking op de materiaalkeuze. Het antwoord is simpel: het hangt allemaal af van uw smaak, situatie en budget.

Goed nieuws? De kwaliteit van moderne PVC en aluminium ramen is zo hoog dat je eigenlijk niet de verkeerde keuze kunt maken. Als de door u geleverde professionele installateur het plaatsen van ramen met PVC en aluminium Profel-profielen adviseert, natuurlijk niet. Neem de tijd om informatie te verzamelen en erachter te komen wat voor u belangrijk is. Dan is de keuze voor PVC en aluminium niet te verliezen, maar te winnen!

PVC ramen

Met ongeëvenaarde geluids- en warmte-isolerende eigenschappen. PVC is een plastic dat een slechte thermische geleidbaarheid en geluidsisolatie heeft in vergelijking met aluminium.

meer economisch. reden? Fabrikanten moeten lagere grondstofprijzen voor PVC betalen dan aluminiumprijzen. Daarnaast is het fabricageproces van PVC-ramen ook relatief goedkoop.

Er zijn veel sorteermogelijkheden. Deze afwerkingsopties zijn ook beschikbaar voor aluminium ramen, maar houtontwerpen zijn niet beschikbaar.

Makkelijk te onderhouden. Het enige wat je nodig hebt is water en zeep om je PVC-profiel stralend schoon te houden. Daarnaast is PVC een materiaal dat niet roest.

 

Gemakkelijk te onderhouden.

Het is versterkt met staal, dus het is zeer veilig

Laat je huis er modern of klassiek uitzien.

 

Aluminium raam

Zeer duurzaam en milieuvriendelijk. Aluminium ramen kunnen eenvoudig volledig worden gerecycled.

Stijlvol en stevig. Aluminium heeft een stijlvolle uitstraling en is oersterk. Het is een ideaal materiaal voor grote ramen en schuiframen.

Vooral het vervaagt niet. De gemiddelde kleurgarantie voor aluminium ramen is tien jaar. Voor PVC-ramen betekent dit een kostenbesparing van gemiddeld vijf jaar.

Maatvoering zeer stabiel. Aluminium is een materiaal dat zeer goed bestand is tegen temperatuurschommelingen.

Makkelijk te onderhouden. Aluminium trekt geen stof aan. Het is voldoende om de ramen om de drie maanden met warm water te wassen.

Verfris je huis.

PVC en aluminium
Wist je dat je niet hoeft te kiezen tussen kunststof ramen of aluminium ramen, maar dat je ook het beste van twee werelden kunt hebben? Wij bieden ook PVC-ramen met aluminium schalen aan. Hierdoor hebben uw ramen een uitstekende thermische isolatie met de sterkte van aluminium en het comfort van PVC. Wilt u professioneel advies om de beste keuze te maken voor uw ramen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/0008-goedkope-ramen-deuren-Limburg.html