Linkstrategy
Image default
Bedrijven

Geborduurde poloshirts; de manier om uw bedrijfskleding onderscheidend te maken

Van bedrijfskleding worden de meeste werknemers niet al te enthousiast. Goedkope materialen, standaard pasvorm en weinig variatie in het assortiment. Dat draag je als medewerker niet met plezier. Gelukkig is er steeds meer mogelijk op het gebied van bedrijfskleding. Bedrijven kiezen er vaker voor een logo of tekst subtiel op een shirt te laten borduren. Een logo op kleding vergroot de herkenbaarheid en zichtbaarheid van uw merk. U kunt dit laten drukken, maar vooral geborduurde logo’s stralen kwaliteit en klasse uit.
Met een leuke polo met een fris geborduurd logo komt uw bedrijf en uw personeel goed voor de dag.

Waarom geborduurde poloshirts als bedrijfskleding?

Hoewel poloshirts een casual uitstraling hebben, zijn ze toch een stuk professioneler dan gewone T-shirts. Dit is de reden dat bedrijven vaak voor poloshirts kiezen als ze op zoek zijn naar een professionele look voor hun personeel. Net als T-shirts kunnen poloshirts eenvoudig worden voorzien van een bedrijfslogo.

Waarom borduren in plaats van bedrukken?

Een geborduurd logo is subtiel maar toch duidelijk herkenbaar. Veel grote merken maken ook gebruik van borduursels op shirts.

Passend bij de uitstraling van uw bedrijf

Als u op zoek bent naar een perfecte bedrijfspolo, dan kunt u terecht bij Hurricane bedrijfskleding. Wij bieden een breed assortiment, waarbij er keuze is uit diverse kleuren en maten. Past een witte polo goed bij uw bedrijf, of heeft u liever roze of donkerblauw? Het kan allemaal.

Duurzaam materiaal

De poloshirts die u in onze winkel aantreft zijn van hoogwaardige kwaliteit, net als het borduursels. U zult bij ons geen losse draadjes zien. Naast het feit dat geborduurde poloshirts een professionele uitstraling geven aan uw bedrijf, zijn ze ook duurzaam en van hoge kwaliteit. Het borduurproces zorgt ervoor dat het logo niet vervaagt of slijt, waardoor uw medewerkers er altijd op hun best uitzien.

Waarom kiezen voor Hurricane bedrijfskleding?

Een polo borduren kun je aan ons overlaten. Hurricane bedrijfskleding heeft jarenlange ervaring met het bedrukken en borduren van bedrijfskleding. We hebben een breed assortiment polo’s uit voorraad leverbaar.
Al onze kleding en borduurwerk is van hoge kwaliteit. Of u kiest voor lange of korte mouwen, of het een dames- of herenpolo moet zijn, wij zorgen voor een mooi borduursel en een snelle levering. Hurricane heeft alle bekende shirt merken in huis.

Conclusie

Heeft u een klein bedrijf of een grote onderneming. Geef uw medewerkers een mooi geborduurd poloshirt zodat zij herkenbaar zijn als personeel en met hun professionaliteit uw bedrijf goed op de kaart zetten. Wij helpen u bij Hurricane bedrijfskleding graag verder met het kiezen van de mooiste polo en het borduren van uw bedrijfslogo.