Linkstrategy
Image default
Woning en Tuin

Verbeter uw nachtrust door een waterbed te kopen

Merkt u dat uw huidige matras uw lichaam niet op de juiste manier ondersteunt, waardoor u minder goed slaapt? Overweeg dan eens om een waterbed te kopen. Het water in de matras ondersteunt uw ruggengraat en spieren gelijkmatig. Hierdoor zult u minder woelen en beter doorslapen. Bovendien bevordert het slapen op een watermatras de bloedsomloop. Bij HDWshop bent u aan het goede adres voor hoogwaardige watermatrassen. Bij deze winkel kunt u de waterbedden kopen van Dolfing, een producent met jarenlange ervaring. Geniet u al van de voordelen van een waterbed, maar bent u toe aan een nieuwe matras? Bij deze winkel kunt u ook een watermatras kopen dat aansluit bij uw bestaande waterbeddensysteem.

Stel uw waterbed samen

Het is eenvoudig om uw waterbed te kopen in de webshop van HDWshop. Als u graag eerst zelf wilt aanvoelen hoe het is om op de bedden te liggen, kunt u altijd op afspraak langskomen in de showroom in Druten. U krijgt dan een goed overzicht van het aanbod van deze winkel. Als u een waterbed gaat kopen, kunt u precies het bed samenstellen dat bij uw wensen past: van de kleur van het ledikant tot de hoogte van de poten. U kunt bovendien zelf kiezen hoeveel ondersteuning uw matras moet bieden. U heeft de keuze uit zes verschillende breedtes en drie verschillende lengtes. Wilt u een watermatras met andere afmetingen kopen? Neem dan contact op. Bij dit bedrijf kan ieder formaat matras op maat worden vervaardigd.

De verwarming van uw matras

Als u een watermatras gaat kopen, is het ook van belang om na te denken over de verwarming. Als u uw waterbed samenstelt bij de winkel in Druten, kunt u kiezen uit verschillende verwarmingssystemen. Met de Carbon Heater IQ regelt u de temperatuur met een tijdsschakelaar. De verwarmingselementen van Sigma K zijn juist erg energiezuinig.