Linkstrategy
Image default
Woning en Tuin

Verbeter uw nachtrust door een waterbed te kopen

Merkt u dat uw huidige matras uw lichaam niet op de juiste manier ondersteunt, waardoor u minder goed slaapt? Overweeg dan eens om een waterbed te kopen. Het water in de matras ondersteunt uw ruggengraat en spieren gelijkmatig. Hierdoor zult u minder woelen en beter doorslapen. Bovendien bevordert het slapen op een watermatras de bloedsomloop. Bij HDWshop bent u aan het goede adres voor hoogwaardige watermatrassen. Bij deze winkel kunt u de waterbedden kopen van Dolfing, een producent met jarenlange ervaring. Geniet u al van de voordelen van een waterbed, maar bent u toe aan een nieuwe matras? Bij deze winkel kunt u ook een watermatras kopen dat aansluit bij uw bestaande waterbeddensysteem.

Stel uw waterbed samen

Het is eenvoudig om uw waterbed te kopen in de webshop van HDWshop. Als u graag eerst zelf wilt aanvoelen hoe het is om op de bedden te liggen, kunt u altijd op afspraak langskomen in de showroom in Druten. U krijgt dan een goed overzicht van het aanbod van deze winkel. Als u een waterbed gaat kopen, kunt u precies het bed samenstellen dat bij uw wensen past: van de kleur van het ledikant tot de hoogte van de poten. U kunt bovendien zelf kiezen hoeveel ondersteuning uw matras moet bieden. U heeft de keuze uit zes verschillende breedtes en drie verschillende lengtes. Wilt u een watermatras met andere afmetingen kopen? Neem dan contact op. Bij dit bedrijf kan ieder formaat matras op maat worden vervaardigd.

De verwarming van uw matras

Als u een watermatras gaat kopen, is het ook van belang om na te denken over de verwarming. Als u uw waterbed samenstelt bij de winkel in Druten, kunt u kiezen uit verschillende verwarmingssystemen. Met de Carbon Heater IQ regelt u de temperatuur met een tijdsschakelaar. De verwarmingselementen van Sigma K zijn juist erg energiezuinig.

 

Gerelateerde artikelen

Je nieuwe trapleuning hout volledig op maat

Deze hovenier nabij Linne is de alleskunner op het gebied van tuinen

Lees hier alles over waterbed matrassen