Linkstrategy
Image default
Woning en Tuin

Deze hovenier nabij Linne is de alleskunner op het gebied van tuinen

Waar bent u naar op zoek? Een tuinman die in staat is om elke denkbare tuin in Limburg onder handen te nemen? Een hovenier die zich bezighoudt met zowel het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen in de buurt van Linne? En die er niet alleen voor de particulier is, maar ook graag helpt bij de tuinen van bedrijven? Bestaat zo een tuinman nog? In regio Limburg is dit zeker het geval. De tuinman uit Limburg die de alleskunner op het gebied is van tuinen, is de hovenier van Hoveniersbedrijf Jack Hannen uit Sint-Odiliënberg, nabij Linne. Voor deze tuinman is geen enkele tuin in Limburg te complex, maar is er ook voor de simpelere klusjes die in tuinen moeten gebeuren. Deze tuinman uit Limburg weet altijd wat uw tuin nodig heeft.

Kies voor vakmanschap, ervaring en veiligheid

Hovenier nabij Linne Jack Hannen Hoveniersbedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van groenvoorzieningen en tuinen. Zij hebben een rijke ervaring binnen disciplines als tuinonderhoud, tuinrenovatie, tuinontwerp en tuinaanleg. Deze tuinman uit Limburg werkt met een aanpak die gebaseerd is op enthousiasme, gedrevenheid en verantwoordelijkheid. Daarnaast is dit bedrijf VCA-gecertificeerd, wat betekent dat elke professional binnen het team beschikt over een diploma Basisveiligheid. Zo zorgen zij voor veiligheid voor u en voor de medewerkers op de werkvloer bij de aanleg van een bedrijfstuin of het installeren van kantoorbeplanting.

Ontwerp, aanleg en onderhoud door hetzelfde hoveniersbedrijf

Wanneer u geïnteresseerd bent in de aanleg of renovatie van een tuin, zal deze tuinman uit Limburg in samenspraak met u een ontwerp ontwikkelen. Na het akkoord over dit ontwerp gaat het team van Jack Hannen Hoveniersbedrijf uit Sint-Odiliënberg voor u aan de slag. Maar ook voor de simpelere onderhoudsklussen in heel Limburg kunt u bij deze tuinman terecht. Zij analyseren uw tuin en bepalen aan de hand daarvan wat nodig is om uw tuin in perfecte staat te onderhouden. Hierbij kunt u kiezen uit meerdere pakketten waarbij een hovenier van Jack Hannen Hoveniersbedrijf één keer per jaar of zelfs wekelijks langskomt om uw tuin in de buurt van Linne in stand te houden. Via de website kunt u vrijblijvend advies en informatie aanvragen.