Linkstrategy
Image default
Bedrijven

Officieel erkend politie keurmerk bedrijf

Een officieel erkend politie keurmerk bedrijf is een bedrijf dat de keurmerk PKVW heeft gekregen van politie in Den Haag. Hier vallen slotenmakers onder die ook inbraakbeveiliging installeren en die mogen dan ook het PKVW sticker afgeven wanneer ze sloten bij een klant hebben geplaatst.

PKVW staat voor politie keurmerk veilig wonen en het wordt alleen aan slotenmaker Den Haag afgegeven die aan strikte eisen voldoen. Zo moeten de slotenmakers allemaal cursussen volgen om hun kennis bij te houden en zelfs de gereedschappen die ze gebruiken moeten volgens bepaalde richtlijnen. Het gaat immers om veilig wonen en hier moet goed op gelet worden. 

Kies daarom altijd voor een slotenmaker in Den Haag bedrijf dat de officiële politie keurmerk veilig wonen heeft en ga niet voor een goedkoper bedrijf. Je wil immers dat je veilig kunt wonen en dat het werk wat de slotenmaker doet allemaal volgens het boekje wordt gedaan. Je krijgt dan ook nog eens de PKVW sticker die je achter de raam kunt plakken. Hiermee kun je criminelen waarschuwen dat je woning goed beveiligd is.

Je kunt online opzoeken of een bedrijf de PKVW heeft en zo er zeker van zijn dat de bedrijven waarmee je zaken gaat doen het echt hebben.

slotenmakerdenhaag.nl

jv-slotenservice.nl