Linkstrategy
Image default
Auto's en Motoren

De populaire BMW 1-serie

De meeste zullen hem wel kennen: de BMW 1-serie. Dit is misschien wel een van de meest bekende auto’s van dit tijdperk. Veel mensen worden hier mee gezien, in het zwart, in het ijsblauw, in het donkerblauw, maar ook in kleuren als rood en wit. Het is een misvatting dat deze auto alleen voor de mannelijke autoliefhebbers is, want vrouwelijke autoliefhebbers rijden er net zo graag in! Lees hier waarom juist deze auto ook erg geschikt is voor vrouwen.

Formaat

Ten eerste is het formaat erg prettig om mee te rijden. De auto is niet al te groot, wat handig kan zijn in drukke steden en met parkeren. Toch is de grootte niet wat het lijkt, want al met al past er heel wat in de auto. In totaal kunnen er 4 medepassagiers mee reizen. Dan is er nog ruimte voor een aantal tassen in de vrij diepe achterbak. Ben je van plan te verhuizen en moet je een ritje naar de Ikea maken? Geen probleem. Het is mogelijk om kleine/gemiddeld grote meubels mee te vervoeren, bijvoorbeeld een bijzettafel, een 4-vaks kast en/of meerdere opbergdozen.

Design

De buitenkant van de auto oogt erg strak, maar vooral ook vriendelijk. De rondingen zitten op de juiste plek en er zit niet te veel poes pas aan. Je kunt de BMW 1-serie is verschillende kleuren krijgen waaronder zwart, wit, grijs, drie verschillende kleuren blauw, okergeel, rood, oranje, bordeaux, groen.

Normaal of Cabrio?

Er is goed nieuws voor de zonnige types onder ons: de BMW 1-serie is naast de normale variant (met vast dak), ook verkrijgbaar als cabrio variant. Daardoor is deze auto zeer geschikt om lekker met open dak te rijden als het zonnetje schijnt, maar ook om mee te reizen naar het buitenland. Is het toch een vieze regenachtige dag? Dan kun je alsnog het dak eroverheen dicht doen.