Linkstrategy
Image default
Auto's en Motoren

Een laadkabel voor de Volkswagen Golf GTE koop je hier

Je hebt her en der sites waar je een laadkabel kan kopen. Je hebt ze in alle geuren en kleuren. Of nee, beter gezegd: in alle vormen die je maar kan bedenken. Het is dan vooral het doel om de juiste kabel te hebben voor de juiste wagen. En, als je nu op zoek bent, dan heb je hem eerder vandaag nodig dan gisteren. Onze kabels zijn van meer dan goede kwaliteit en voldoen aan alle Europese richtlijnen. Zo beperk je heel snel ook een aantal andere gevaren die kunnen optreden bij een kabel die niet origineel is. Problemen oplossen kan soms eenvoudig zijn.

Elektrisch rijden is de groene toekomst

Een groene toekomst, die willen we allemaal. Het is ondertussen heel populair om elektrisch rijden. De Volkswagen Golf GTE kon dan natuurlijk ook niet achterblijven. Puur elektrisch is vaak nog te vroeg voor de meeste wagens. Maar, een mooie hybride kan sneller een oplossing bieden. Standaard heeft de accu een capaciteit van 8,8 kWh en ook en sterke lithium-ion batterij. Al bij al zorgt dit karretje, of zeg maar kar, ervoor dat het een sterk wapen kan worden in de emissiestrijd die her en der losbarst. Lage emissiezones duiken her en der op, en de tijd dat de laadpaal een vreemd ding in de straat was? Die ligt al ver achter ons.

Vind de juiste laadkabel

Natuurlijk moet je door de bomen het bos kunnen zien. Voor deze wagen heb je een laadkabel nodig van het type 2 die kan opladen op 1-fase 16A. Met een laadvermogen van 3.7 kW heb je ongeveer een vijf uur nodig om ‘vol te danken’ via en normaal stopcontact. Maar, een laadpaal die de volledige capaciteit van de Golf GTE optimaal kan benutten, zorgt ervoor dat die tijd heel snel de dieperik kan ingaan. Je vind hier verschillende laadkabels 2 1-fase 16A. Verder kies je ook voor de vorm (gekruld of recht) of een lengte van vijf, tien of zelfs 15 meter. En wat belangrijker is, is dat de kabels weerbestendig zijn en ook de juiste veiligheidscertificaten hebben meegekregen.

Een Volkswagen Golf GTE laadkabel kopen bij Accu-Machine.nl

Maar, niet enkel een laadkabel voor jouw Volkswagen Golf GTE kan je bij ons vinden. Ook andere merken en types van wagen hebben we. Rijd het op elektriciteit, dan hebben we het! Waarschijnlijk. Ergens. Alle gekheid op een stokje, heb je iets nodig, neem ons in vertrouwen en zoek in het duidelijke overzicht op de site naar die kabel die jij nodig hebt. Bij elke kabel heb je een mooie omschrijving over voor welke wagen en welke laadtype. Je hebt verschillende lengtes, dus, waar wacht je nog op? Zet de stap nu en bestel die kabel die jij vandaag nodig hebt!

https://www.accu-machine.nl/laadkabels/laadkabel-voor-volkswagen/volkswagen-golf-gte/