Linkstrategy
Image default
Auto's en Motoren

Je rijbewijs haal je bij de beste rijschool van Enschede

Woon jij in Enschede en wil jij graag je rijbewijs halen? Dat kan! rijscholen Enschede heeft een ruim aanbod aan. Hoe maak jij je keuze?

De een heeft een voorkeur voor geslacht. De rijscholen hebben zowel vrouwelijke als mannelijke rijinstructeurs. Daarnaast zijn er verschillende auto’s waarin je kan lessen. Wil jij in stijl lessen in een dikke Audi? Dat kan. Ga jij liever voor een bescheiden, kleine auto om mee te beginnen. Ook dat snappen wij en ook daarvoor kan je terecht bij diverse rijscholen in Enschede.

De rijscholen in Enschede zijn er allemaal op gefocust jou zo snel mogelijk veilig de weg op te sturen. Enschede bezit over diverse gecompliceerde rotondes, bochten en afslagen. Leer veilig in- en uitvoegen op de snelwegen vanuit Enschede. 

Lessen nemen kan al vanaf 16,5 jaar. Vanaf 17 jaar mag je afrijden bij het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen in Enschede. Wanneer je op je 17e je rijbewijs haalt mag je nog niet zelfstandig de weg op. Je dient een pas aan te vragen en daarop maximaal vijf personen te registreren die langer dan vijf jaar rijervaring hebben. Vanaf je 18e mag je volledig zelfstandig rijden. De eerste vijf jaar dat je zelfstandig auto mag rijden ben je in het bezit van een puntenrijbewijs. Bij 5 punten, die je kan krijgen van de politie, moet je jouw rijbewijs inleveren en opnieuw het examen afleggen. 

Automaat

Heb jij al rijlessen gehad en lukte het niet met schakelen? Of misschien heb je wel helemaal niet de behoefte om te leren autorijden in een schakelwagen. Enschede biedt ook voor jou uitkomst. Een aantal rijscholen in Enschede zijn in het bezit van automaten. 

Faalangst

Een aantal rijscholen in Enschede zijn gespecialiseerd in het lesgeven aan personen die lijden onder faalangst. Hier zijn tevens speciale examens voor af te leggen. De rijscholen hebben ervaring met leerlingen die bang waren de weg op te gaan maar ook deze leerlingen rijden hedendaags met een zelfvertrouwd gevoel op de weg.