Linkstrategy
Image default
Bedrijven

ga haaruitval tegen!

Heb je veel last van haaruitval en wil je dit graag stoppen? Dan heb je een lange weg te gaan, er zijn namelijk een heleboel middelen beschikbaar die allemaal beweren goed te werken. De werkelijkheid ligt anders en dus is het belangrijk om te weten wat wel en niet werkt. In deze blog leer je dat, lees dus snel verder.

 

De verschillende soorten haargroeimiddelen

De markt van haargroeimiddelen blijft stijgen. Dit heeft een aantal positieve gevolgen zo kan er onder andere meer tijd en geld worden gestoken in het verbeteren van deze middelen door gebruik te maken van onderzoeken. De minder postieve kant is dat het nu interessanter is geworden voor illegale of dusitere bedrijven een product op deze markt uit te brengen. Zo kan er geld worden witgewassen of een boel geld worden verdient in een hele korte tijd.

 

Haargroei middelen die je wel kunnen helpen

Doordat het aantal haargroei middelen op de markt blijft groeien, wordt het steeds moeilijker om de achte van de neppe te onderscheiden. Over het algemeen zijn er wel een aantal kenmerken waar je op kan letten om de kans op aanschaf van een nepmiddel te verminderen. Allereerst maken deze neppe bedrijven gebruik van flesjes of verpakkingen die volledig versierd zijn met stickers als”Bewezen werking””de nieuwe formule “etc. Zie je dit veel op een doosje van een supplement dan kun je al de conclusie trekken dat dit een nep middel is. Ten tweede is het moeilijk om contact gegevens van het bedrijf te vinden. Denk hierbij aan neppe kvk nummers, nepper huis nummers en nepper postcodes. Ten slotte maken deze merken gebruik van een kort tijdsbestek waarin ze het product populair maken en daarna weer van de radar verdwijnen.

 

 

Welke middelen werken wel?

Conclusie, er werken dus maar heel weinig haargroeimiddelen. Het is dus geen makkelijke opdracht om erachter te komen welke middelen wel een aantoonbare werking hebben. Een van de middelen die een bewezen werking heeft is, locerin. Locerin zorgt ervoor dat haaruitval wordt afgeremd en bevordert de aanmaak van nieuwe haarcellen.

 

https://snelweerslank.nl/locerin/