Linkstrategy
Image default
Toerisme

SCHONE STRANDEN IN BULGARIJE

Irakli

Irakli is een van de mooiste wilde stranden van heel Europa. Het gebied is een waar paradijs met ongerepte ecologisch schone natuur. De plek is moeilijk te bereiken en voor vakantiegangers zijn er praktisch geen extra’s. Toeristen kruisigen hun tenten in het zand. En het is lichter en dunner dan u zich misschien kunt voorstellen.

 Pasha dere

Pasha Dere wordt beschouwd als een van de mooiste plekken aan de Bulgaarse Zwarte Zeekust. Het strand is uitstekend. Het ligt tien kilometer van Varna, vlakbij de regio Borovets.

 Bezem

Rakitnika is een prachtig strand gelegen in een beschermd gebied een paar kilometer ten zuiden van Varna. De plaats biedt de mogelijkheid om even weg te zijn van de drukke stranden van Varna en te genieten van de frisse lucht in de omgeving.

 Kamchia

Het strand van Kamchia is enorm, goudkleurig en de plaats is erg rustig en slechts 30 km van Varna. Hoewel het resort grote groepen Russische toeristen trekt, is er altijd genoeg ruimte op het strand voor iedereen, dus zelfs tijdens de drukste periodes van het jaar kun je een plek vinden waar geen mensen zijn, op minimaal 10-20 meter afstand van jou. Het nadeel is dat zwemmen aan de monding van de Kamchia-rivier gevaarlijk kan zijn

Shkorpilovtsi

Minder populair, maar daarom niet minder mooi, Shkorpilovtsi Beach ligt 40 km ten zuiden van de zeehoofdstad van Varna, Bulgarije. Als u van de natuur, een gevoel van vrijheid en ruimte houdt, zult u zich in Shkorpilovtsi zeker niet vervelen. Duik in een prachtig gouden strand met een glimp van oneindigheid, waar de kristalheldere lucht en de diepblauwe zee samenvloeien, u zult de ware betekenis van het woord “ontspanning” begrijpen.

Als het gevoel van absolute harmonie moe wordt, kunt u een verfrissende wandeling in de natuur maken. Direct achter het strand, in het noordelijke deel ervan, is er een beschermd gebied “Kamchian Sands”, en verder naar het noorden zijn er dichte bossen langs de monding van de Kamchia-rivier. Ten zuiden van Shkorpilovtsi ligt Cherni Nos, het meest noordelijke punt van de Balkanberg, in contact met de Zwarte Zee.

vliegtickets en hotel

https://www.dergatsjev.be/2020/07/bulgaria-aqua-paradise-resort-goedkope.html