Linkstrategy
Image default
Energie

Het verhuizen naar een nieuwe buurt

Wanneer je gaat verhuizen naar een nieuwe buurt, zul je waarschijnlijk een hele hoop aan je hoofd hebben. Wat moet je nog doen aan het nieuwe huis, wat moet je wel of niet meenemen, welke dingen moet ik regelen en zo nog veel meer vragen. Zodra je ook nog eens naar een grote stad verhuist, kan dit voor extra veel informatie in je hoofd zorgen. Het is natuurlijk te hopen van niet, maar wanneer je een spoedgeval krijgt van bijvoorbeeld je elektra of je gezondheid, dan is het handig om te weten waar je moet zijn en hoe dat in z’n werk gaat.

Maak een lijstje van belangrijke informatie

Ondanks dat je waarschijnlijk niet direct aan spoedgevallen denkt bij je verhuizing, is het wel belangrijk om in je achterhoofd te houden dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Neem daarom van tevoren even de tijd om op te schrijven waar je heen kunt of wie je belt als je een probleem hebt. Dit kost je misschien even tijd en zul je mogelijk overbodig vinden, maar wanneer je wel jezelf in een situatie bevindt waar je desbetreffende informatie nodig hebt, dan zul je jezelf bedanken dat je het lijstje toch maar hebt gemaakt.

Voorbeelden voor op het lijstje

Je zult je eventueel afvragen wat je dan op dit lijstje neerzet. Begin eerst eens bij dingen voor je gezondheid, zoals een ziekenhuis en dergelijke. Daarna kun je gaan nadenken over dingen bij bijvoorbeeld je huis. Verhuis je naar een stad zoals Eindhoven, type dan eens in op het internet ‘Elektricien Eindhoven 040’. Hierbij kun je goed kijken welke elektriciens er bij jou in de buurt zijn en wie je het beste kunt bellen wanneer je last hebt van een spoedgeval. Doe dit ook met de andere dingen die mogelijk een spoedgeval kunnen veroorzaken en je voorkomt dan enig mogelijk gevaar.