Linkstrategy
Image default
Entertainment

Geen boze buren maar toch feesten?

De zomer nadert weer, en waar zon is, is een feest. Toch worden we steeds meer solidair met onze buren. Het laatste wat we dan ook willen is de arme buurman wakker houden tot midden in de nacht. Wie weet, misschien moet hij de volgende dag gewoon weer werken en heb jij hem even tot super laat wakker gehouden omdat je zo graag wilde feesten. Ach ja, het moet toch ook beide kunnen. Huur dan ook gewoon lekker silent disco koptelefoons, zodat de buurman gewoon kan slapen en jij gewoon kan feesten.

 

Echt stil?

Silent disco is grotendeels stil. Het is helaas niet compleet stil. Hoewel de muziek natuurlijk niet te horen is van buitenaf en daarmee dus de grootste stoorzender opeens een stuk stiller is, is er natuurlijk ook gezellig geklets op een feestje. Mensen willen natuurlijk ook wel eens meezingen, wat ook geluid met zich mee brengt. Hierdoor kan een silent disco dus nooit echt ‘silent’ zijn. Het is dan ook wel verstandig om alsnog even met de buurman te overleggen dat je een feest wilt houden. Het geluid zal minder zijn, maar jouw buurman zou er toch nog last van kunnen hebben.

 

Wel stiller

Een silent disco is al wel een stuk stiller. Het meeste geluid van een feest komt vaak van de muziek. Die staat bij een leuk feest natuurlijk erg hard. Erg leuk ook wel, maar dat kan al snel voor overlast zorgen. Met silent disco koptelefoons is dit probleem vrijwel geheel weg te denken. De muziek komt nu namelijk uit koptelefoons, waardoor de omgeving geen last heeft van het geluid. Ideaal dus als je wel stiller probeert te zijn. Misschien hebben je buren er nog last van, maar zijn buren horen dan niks meer.

 

Een silent disco is misschien niet geheel stil. Er is altijd nog wel wat geluid te horen, zoals meezingen of kletsen. Het is dan ook wel verstandig om toch even met de buren te overleggen voordat je een feest organiseert. Wel is het al een stuk stiller. Hierdoor heeft niet iedereen meteen last van de muziek, aangezien dit nu direct via de koptelefoons komt in plaats van een speaker die de hele kamer vult met muziek.