Linkstrategy
Image default
Hosting

Wat is een SSL Certificaat?

Een SSL Certificaat, wat is dat en wat heb je eraan? Dat lees je hier! In eerste instantie wordt het zogenaamde SSL (Secure Sockets Layer) door miljarden websites gebruikt om de internetverbinding te beveiligen.

Denk aan een voorbeeld zoals het internetbankieren. Als je het bedrag overmaakt, waarvan je tal van persoonlijke gegevens moet gebruiken, zorgt SSL ervoor dat al jou gegevens anoniem en veilig blijven.

Als in: beschermd tegen derden. Wanneer je een website bezoekt waarop je artikelen kunt bestellen kun je altijd snel en handig checken of deze aan de SSL-beveiliging voldoet. Dat zie je kind-eenvoudig een de emoticon van het slotje.

Belangrijk of valt dat wel mee?

Als je zelf eenmaal met een online website aan de slag gaat waarop je diensten aanbiedt waarvoor zogenaamde transacties mogelijk zijn is het altijd aan te raden te voldoen aan het SSL Certificaat.

Hiermee bewijs je een veilige website te zijn waardoor bezoekers zich gerust en zeker voelen.

Wil je dus serieus genomen worden en wil je tevens dat jou bezoekers, meer specifiek: jou doelgroep, zich zeker voelt – en in het verlengde daarvan vrij om jou website te ontdekken – dan is het echt aan te raden om jou website ‘SSL’ te maken. Klant is koning, en in jou geval: bezoeker is koning!

Voor meer info : volg de link