Linkstrategy
Image default
Aanbiedingen

De beste stofzuiger voor jou

Een stofzuiger heeft vrijwel iedereen en het lijkt dan ook niet zo moeilijk om een goede te kopen. Toch is het niet altijd makkelijk om de juiste stofzuiger in huis te halen. Je moet stiekem namelijk op best een aantal zaken letten. Hoe zuinig moet je stofzuiger zijn? Wat voor vloer heb je? Wat voor soort vuil komt er vooral op je vloer? Dit zijn allemaal zaken om rekening mee te houden bij het stofzuiger kopen. Hieronder geven we je een aantal tips!

Het vermogen en de prestatie

Beiden zijn natuurlijk heel belangrijk. Mensen denken vaak dat je bij een hoog wattage en vermogen ook een hoge prestatie krijgt. Dit is echter niet altijd het geval. De zuigkracht wordt mede weliswaar bepaald door deze zaken, vooral de juiste opzetstukken en een goede verzorging zijn van belang voor de stofzuiger. 

Met of zonder zak?

Je hebt stofzuigers met zak en zonder zak. Een variant met zak heeft simpelweg een zak die je regelmatig moet vervangen, wanneer deze vol is met stof. Wanneer je een variant hebt zonder zak moet je de stofzuiger zelf legen in een prullenbak. Beiden hebben voor- en nadelen. Wanneer je gevoelig bent voor stoffen in de lucht is een variant met zak altijd slimmer.

Kijk naar je vloer

Het soort vloer dat je hebt is ook heel belangrijk. Je wil natuurlijk de vloer zo goed mogelijk schoonmaken zonder krassen te maken. Je hebt borstels met extra lange haren die geen krassen maken op bijvoorbeeld een houten vloer. Wanneer je een ander soort vloer hebt is een standaard stofzuiger ook prima.

Heb je huisdieren

Als je huisdieren hebt, heb je waarschijnlijk meer last van rondslingerende haren. Er zijn borstels die deze haren makkelijker opzuigen. Dit is dus ook iets om rekening mee te houden.

Wanneer je een allergie hebt

Wanneer je een allergie hebt is het dus sowieso aan te raden om een variant met zak te kopen. Daarnaast heb je nog stofzuigers met een speciale allergiefilter. Ook heb je nog een uitstootklasse. Hoe hoger de klasse, hoe minder uitstoot waar je last van kunt hebben. Let hier dus goed op wanneer je een stofzuiger gaat kopen!

 

 

https://www.gereedschap-expert.nl/

Gerelateerde artikelen

Waterflesjes bedrukken met logo

Door de lage prijs maakte Suzuki het rijden in een vierwielaangedreven auto toegankelijk

Drie externe diensten die elk bedrijf goed kan gebruiken!