Linkstrategy
Image default
Linkbuilding

Zelfbruinen door middel van spray tan

Spray tan is een middel waarmee je een zomers kleurtje op je huid kan aanbrengen zonder dat je hiervoor de zon hoeft op te zoeken. Ook al vinden wij Nederlanders dit een lang weekend op het strand liggen ook geen straf. Voordat je het strand opzoekt vinden mensen het vaak belagrijk een al een beetje voor gebruind te zijn zodat je niet spierwit op het strand arrieerd. Spry tan is hier een perfect geschikt middel voor omdat het gewoon thuis op je huid aangebracht kan worden. Geen dure rekeningen meer van de zonnebankstudio, en met spray tan hoef je ook niet bang te zijn dat je verbrandt.

 

Spray tan is in verschillende soorten en kleuren verkrijgbaar. Ieder heeft een andere kijk op welke kleur bruin nou echt mooi is en welke natuurlijk niet. Het aanbod verschilt tussen de lichtbruine tint van iemand die een middagje op het terras heeft gezeten tot donkerbruin alsof je twee weken op vakantie bent geweest naar de Canarische eilanden.

 

Accessoires

Voor het gebruiken van spray tan zijn veel accessoires en hulpmiddelen verkrijgbaar. Deze hulpmiddelen verschillen van haarnetjes tot een heuse G-string zodat je niet volledig naakt hoeft te verschijnen bij de spray tan behandeling.

Ook zijn er verschillende scrub handschoenen te verkrijgen voor het zachtjes aanbrengen van de zelfbruinings crème.

 

Starter kits

Nog nooit eerder gehoord van spray tan en zou je het graag willen uitproberen? Er zijn vele verschillende starter kits te krijgen om het zelf uit te testen en ervaringen te delen naderhand. Deze starter kits zijn voorzien van alle benodigde spullen voor een spray tan behandeling. Vaak zitten er accessoires bij zoals, zooltjes, een scrub handschoen, haarnetjes en nog veel meer.

 

Spray tan wordt in Nederland opvallend veel online besteld door de consument. Dit valt natuurlijk te wijten aan het feit dat Nederland maar gemiddeld 45 dagen de zon mag bewonderen op jaarbasis. De rest van het jaar ligt ons land bedolven onder een flinke stapel wolken waardoor we de kans niet krijgen om bruin te worden in de achtertuin.

 

Benieuwd geworden naar een spray tan behandeling? Lees er meer over op onze website of bestel direct het starters pakket in onze webwinkel!

 

Voor meer info : volg de link