Linkstrategy
Image default
Internetmarketing

Bundelmachine

Nog ruim zes weken en dan begint 2016. Een jaar waar in Internet een nieuwe toevlucht gaat nemen in de hedendaagse maatschappij. Er gebeurd veel en het lijkt wel alsof de veranderingen als maar sneller gaan. Het aantal winkels neemt hand over hand toe. Elke dag verschijnen er nieuwe winkels. Winkels op het internet dan wel te verstaan. Winkels die steeds meer producten verkopen. Transport van al deze producten gebeurd steeds meer en steeds vaker. Er wordt steeds meer ingekocht bij groothandels en vandaar uit verstuurd. De marges op de producten worden steeds kleiner, maar de leverstraat wordt in sommige gevallen alleen maar groter. Steeds meer bedrijven verdienen geld aan dezelfde producten. Dit betekend dat het product vaker wordt verstuurd van A naar B enz.

Het eindeloos versturen van pakketten heeft voor een branche grote gevolgen.

Verpakking

Elke leverancier maakt gebruik van zijn eigen verpakking. Er zijn vele opties. De keuze is reuze maar wordt bepaald door het soort product. Al deze producten moeten veilig en stevig worden verstuurd. Dat betekend dat de verpakkingen goed moeten worden ingepakt. Goed, snel en gemakkelijk. Maar hoe?

Bundelmachine

Een bundelmachine is machine die op gemakkelijke wijze een plastic folie wikkelt om een product of doos. Ook hier zijn veel verschillende mogelijkheden. In sommige gevallen is folie niet noodzakelijk maar is tape of snoer voldoende. Ook hiervoor zijn verschillende bundelmachines verkrijgbaar. Vraag bij een expert naar de mogelijkheden.

Productieproces

Als uw een kleinbedrijf heeft waar producten worden vervaardigd dan wilt u natuurlijk aan het einde van de lijn uw producten in de vrachtauto kunnen laden. Ook hiervoor zijn goede bundelmachines te verkrijgen. Machines die op basis van maatwerk voor uw worden gemaakt. Neem contact op met het bedrijf achter bundelmachines!

Toekomst

Al eerder onderstreepte ik de vraag die markt wordt gezet i.v.m. de stijgende verkopen via het internet. Een nieuwe vraag en dit is een vraag die steeds grotere vormen gaat aannemen is de vraag naar retourzending. Hoe dit eenvoudig mogelijk te maken? Door extreme groei van verkopen online stijgt namelijk ook automatisch de foutieve zendingen in de markt.

De vraag van consument is dan eigenlijk, hoe kan ik snel en kosteloos mijn pakket terug sturen. Pakketten dienen dus eenvoudige te verpakken te zijn, eenvoudig open te halen, zodat de consument hem snel weer kan inpakken en retour zenden. Er is dus nog een uitdaging voor de industrie!

Voor meer info : volg de link