Linkstrategy
Image default
Internetmarketing

dataverkeer

dataverkeer

Het kan zijn dat je bij het zoeken van een domeinnaam de weg kwijt raakt. Op domeinnaam-registreren.net kun je verschillende aanbieders van domeinnamen vergelijken en op die manier de juiste keuze maken bij jouw website. Alles wat je hiervoor moet weten, is welke eisen je aan je aanbieder stelt. Van de ene aanbieder krijg je een pakket met meer webruimte dan bij de andere. Webruimte heb je nodig om alle informatie die je wilt op je website te kunnen plaatsen. Tevens heb je genoeg dataverkeer nodig. Op domeinnaam-registreren.net zie je dat ook op het gebied van dataverkeer de aanbieders best wel variëren.

Wat houdt dataverkeer in?

Dataverkeer is de hoeveelheid informatie die kan worden opgevraagd door een bezoeker van je website. Wanneer iemand op je website kijkt, download hij automatisch de informatie die op de pagina te vinden is. Hoe meer pagina’s van je website hij bezoekt, hoe meer dataverkeer hij verbruikt. Sommige aanbieders van webruimte hebben een beperkte hoeveelheid dataverkeer voor je beschikbaar. Zoals te zien is op domeinnaam-registreren.net varieert dit tussen de 5 GB, 20 GB en onbeperkt. Wanneer heb je veel dataverkeer nodig? Het verschilt per website of er veel dataverkeer wordt verbruikt of niet. Websites waarvan elke pagina een inhoud van behoorlijk wat geheugen bevat, zullen bij iedere bezoeker veel dataverkeer gebruiken. Ook voor websites met minder inhoud, dat wil zeggen weinig foto’s en voornamelijk tekst, kan het wenselijk zijn een hoge hoeveelheid dataverkeer te hebben.

Het zit namelijk zo: hoe meer bezoekers je krijgt op je website, hoe meer dataverkeer plaats vindt. Dus heb je veel bezoekers, dan is het fijn onbeperkt dataverkeer te hebben. Sommige domeinaanbieders vragen namelijk extra kosten wanneer je dataverkeerlimiet wordt overschreden. Kijk dus eerst op domeinnaam-registreren.net.

Voor meer info : volg de link

Gerelateerde artikelen

Google zoekwoorden

Youtube kanaal voor interieurfotografie

Website paginatitels en omschrijvingen zijn goud waard