Linkstrategy
Image default
Mode en Kleding

Je kind voor het eerst zonder ouders op vakantie. Wat gaat er mee?

Je kind voor het eerst zonder ouders op vakantie. Wat gaat er mee?

 

Opa en oma hebben aangeboden om je kind gezellig mee op vakantie te nemen. Natuurlijk vind je kind dat super leuk. Maar toch is het ook wel spannend, omdat het de eerste keer zal zijn dat je kind zonder ouders op vakantie zal gaan. Ook al is het vertrouwd met opa en oma, toch is zo een vakantie best wel spannend hoor. Maar wat geef je je kind dan allemaal mee als hij op vakantie gaat? In deze blog lees je meer over wat je je kind allemaal mee zou geven op reis.

Regel een goede reistas voor je kind

Als je kind op reis gaat is het verstandig dat er een goede tas mee gaat. Hierbij zou je kunnen denken aan een rains weekendtas. Deze tas kun je vinden als je zoekt naar een leren weekendtas heren. Of je zou kunnen denken aan een stoere cowboy bag. Welke tas je van deze tassen ook kiest, dat maakt op zich niet uit. Ze zijn allemaal gemaakt van een stevig materiaal, dat makkelijk mee te nemen is. 

Wat gaat er allemaal mee op reis met je kind?

Als je mind op reis gaat, dan moet er natuurlijk snoep meegenomen worden. Natuurlijk zijn opa en oma er bij om het kind helemaal te verwennen, maar voor onderweg is het wel handig om lekkere snoepjes mee te hebben, dan kan je kind opa en oma ook trakteren op een lekker snoepje. 

Dan is het tijd om alle kleding klaar te leggen en in te pakken. Zorg ervoor dat je minimaal voor iedere dag schone kleding mee neemt. En doe er ook zwemkleding bij, je weet het natuurlijk maar nooit.

Afhankelijk van de verblijfplaats zullen er misschien ook nog handdoeken en washandjes meegenomen moeten worden. En dan natuurlijk niet te vergeten een toilettas met toiletspullen. Ook op vakantie moet je er fris bij lopen natuurlijk.

Vermaak voor onderweg

Als je lang moet rijden of vliegen is het slim om ook iets in de tas te stoppen waar je kind zich tijdens het reizen mee zou kunnen vermaken. Hierbij zou je kunnen denken aan een spelletjescomputer met oplader, een vakantieboek of een doe boek. 

Op die manier zal je kind zich ook tijdens het reizen heel goed kunnen vermaken. Zakgeld om een leuk souvenir te kunnen kopen tijdens de vakantie is natuurlijk ook super leuk om mee te geven.