Linkstrategy
Image default
Gezondheid

De absolute beginnersgids voor polygelnagels

Als je op zoek bent naar een nieuwe, trendy manier om je nagels te doen, zijn polygelnagels misschien wel het antwoord. Dit type nagelverlenging wordt steeds populairder, en met een reden! Polygel nagels zijn sterk en duurzaam, en ze kunnen uw natuurlijke nagels een boost van kracht en lengte geven. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Klaar om polygel nagels te proberen? Lees verder voor onze beginnersgids. Geloof ons – als je ze eenmaal hebt geprobeerd, ben je verkocht!

Wat polygelnagels zijn en hoe ze verschillen van acrylnagels

Polygelnagels zijn een soort kunstnagels die gemaakt zijn van een gelpolymeer. Ze zijn vergelijkbaar met acrylnagels in die zin dat ze kunnen worden gevormd en gekneed in verschillende designs, maar ze zijn veel dunner en flexibeler. Polygelnagels zijn ook veel gemakkelijker te verwijderen dan acrylnagels. Het gelpolymeer dat wordt gebruikt om polygelnagels te maken, veroorzaakt ook minder snel allergische reacties dan de chemicaliën die in acrylnagels worden gebruikt. Hierdoor zijn polygelnagels een veiligere en comfortabelere optie voor mensen die kunstnagels willen dragen.

De voordelen van polygelnagels ten opzichte van acrylnagels

Hoewel acrylnagels al vele jaren een populaire keuze zijn voor kunstnagels, winnen polygelnagels snel aan populariteit vanwege hun vele voordelen. Polygel nagels zijn gemaakt van een soort flexibele gel die veel duurzamer is dan acryl. Ze zijn ook veel gemakkelijker aan te brengen, en ze zorgen voor een meer natuurlijke look en gevoel. Bovendien veroorzaken polygelnagels minder snel allergische reacties dan acrylnagels. Daardoor zijn ze de voorkeur van veel vrouwen die de conditie van hun nagels willen verbeteren.

Hoe u de juiste kleur en stijl voor uw nagels kiest

polygel is een soort gelnagellak die in een grote verscheidenheid van kleuren en stijlen komt. Bij het kiezen van polygel voor uw nagels is het belangrijk om de kleur van uw huidskleur en de stijl van uw nagels te overwegen. Als je een lichte huid hebt, wil je misschien een lichtere kleur polygel kiezen, zoals lichtroze of nude. Als u een donkere huid heeft, kunt u beter kiezen voor een fellere kleur polygel, zoals rood of paars. U moet ook rekening houden met de lengte en de vorm van uw nagels bij het kiezen van polygel. Als u bijvoorbeeld korte, ronde nagels hebt, kunt u beter kiezen voor een polygel met een kortere lengte, zoals vierkant of ovaal. Als u lange, amandelvormige nagels hebt, kunt u beter kiezen voor een polygel met een langere lengte, zoals stiletto of kist. Uiteindelijk is de beste manier om de juiste kleur en stijl polygel voor uw nagels te kiezen, te experimenteren met verschillende kleuren en stijlen totdat u degene vindt die het beste bij uw persoonlijkheid en levensstijl past. 

De verzorging van uw polygel nagels zodat ze langer meegaan

Polygel nagels zijn een vorm van nagelverlenging die steeds populairder wordt. In tegenstelling tot acryl is polygel een op gel gebaseerd product dat geurloos, flexibel en licht van gewicht is. Polygel nagels zijn ook duurzamer dan acryl en kan duren tot zes weken met de juiste zorg. Om het meeste uit uw polygelnagels te halen, is het belangrijk om ze dagelijks te verzorgen. Hier volgen enkele tips:

  • Vermijd het gebruik van uw nagels als gereedschap. Uw nagels als gereedschap gebruiken kan de polygel beschadigen en de levensduur verkorten.
  • Wees voorzichtig met huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Huishoudelijke schoonmaakmiddelen kunnen hard zijn voor polygel nagels, dus het is beter om het gebruik ervan te vermijden indien mogelijk. Als u toch een schoonmaakmiddel moet gebruiken, spoel dan uw handen goed af.
  • Houd uw nagels schoon en droog. Je nagels schoon en droog houden helpt voorkomen dat de polygel loslaat. Was je handen na elke activiteit waardoor ze vuil of nat worden.
  • Breng regelmatig nagelriemolie aan. Het aanbrengen van nagelriemolie helpt voorkomen dat de polygel uitdroogt en helpt om het langer vol te houden. Je kunt nagelriemolie kopen bij de meeste schoonheidsspeciaalzaken.

Als je deze eenvoudige tips volgt, kun je ervoor zorgen dat je polygel nagels zes weken of langer meegaan.

https://www.polygelshop.nl/