Linkstrategy
Image default
Gezondheid

Kom van je problemen af bij huidtherapie Eemland

Acne, oedeem of ongewenste haren in het gezicht kunnen allemaal een groot probleem zijn en veel onzekerheid veroorzaken. Om echt van je problemen af te komen is het beste wat je kan doen naar een huidtherapeut gaan. Hier kom je niet om ontspannen te zitten maar echt om je huidklachten te verminderen. Maar wat zijn dan de klachten waarvoor je terecht kan komen bij een huidtherapeut? De belangrijkste klachten worden hieronder uitgelicht.

Oedeemtherapie

Als er vochtophopingen in het lichaam zijn zoals in de benen, armen, gezicht maar ook de buik of longen dan is het een aandoening wat oedeem wordt genoemd. Je kan zelf goed kijken of je hier last van hebt, als je op een plek drukt en er blijft een kuiltje achter dan is het waarschijnlijk oedeem. Huidtherapie eemland gebruikt bij oedeemtherapie meerdere soorten behandelingen om tot het gewenste resultaat te komen, deze behandelingen vallen allemaal onder oedeemtherapie. Lymfetaping is een belangrijke behandelmethode, hierbij wordt de huid als het ware gelift waardoor er meer ruimte overblijft voor alle vaten die vocht vervoeren.

Haren laten laseren

Laserontharen kan voor veel onzekerheid zorgen, zeker als er ongewenste haargroei is in het gezicht of andere plekken op het lichaam. Vaak proberen mensen zelf om dit weg te halen door middel van waxen, harsen of epileren maar dit is vaak maar een tijdelijke oplossing. Laserontharen kan zeker voor je werken omdat bij lasertherapie licht wordt omgezet in warmte die de haarzakjes vernietigd.

Behandeling van Acne

Acne kan ook zorgen voor veel onzekerheid, zeker als je acne hebt in je gezicht, maar ook acne op de rug of schouder kan een groot probleem zijn voor veel mensen. Het belangrijkste hierbij is dat de ontstekingen onder controle gehouden worden en dat de huid, pigment en littekens goed kunnen herstellen, hier gaat de huidtherapeut intensief mee aan de slag.